Száraz Dénes még mindig sokak fejében Tamás atyaként él: videó!

Fotó: Polyák Attila -
Jóban Rosszban színész Száraz Dénes Tamás atya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Garami Gábor vendége ezúttal Száraz Dénes volt, aki több téma kapcsán is kifejtette a véleményét. 

Bizonyára senkinek sem kell bemutatni Száraz Dénest, a Jóban Rosszban egykori sztárját, akit annyira szerettek a nézők, hogy a távozása után visszaszavazták a produkcióba. Később egy rosszfiú szerepében tért vissza a képernyőre, majd 2014-ben ismét távozott a sorozatból.

A hosszú időn át tartó munka azonban már több, mint 3 éve véget ért. Ám még ennek ellenére is olykor megkérdezik tőle, hogy ő még ott dolgozik-e a sorozatban? Arról is beszélt, hogy szerinte nem kellene egy színészt negatív véleményekkel bombázni azért, mert elmegy egy adott csatornához dolgozni, pénzt keresni.

(...) Engem is talán sokan elítéltek, hogy elmentem a sorozatot csinálni, és sokáig abban voltam. Nem lehetne esetleg megfordítani a dolgot, és azt mondani, hogy attól, mert mi elmegyünk egy ilyen szappanoperába, akkor azt mi minőségivé tudjuk tenni? (...) Ugyan már ne ítéljük el azt a szerencsétlen színészt, aki vállal egy szerepet. Stohlt is támadták, amiért elment zsűrizni. (...) Hepciáskodunk ebben a picinyke országban, hogy most te elmentél a TV2-be, te meg az RTL Klub-ba, jézusom, micsoda rohadék vagy. Nem nevetséges ez?" - mesélte Dénes a Potyautas című műsorban.

Rubint Réka ismét nemet mondott, nélküle forgatnak a luxusfeleségekhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-rubint-reka-ismet-nemet-mondott-nelkule-forgatnak-a-luxusfelesegek.htmlMár nem kell sokat várni a Feleségek luxuskivitelben című reality rajongóinak, hamarosan ugyanis érkezik a második évad. Kiderült az is, kik fognak benne szerepelni. TV + Sztárok--Sylvester Stallone lánya, Sistine Stallone hihetetlenül dögös: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-sylvester-stallone-lanya-sistine-stallone-dogos-video.htmlStallone biztos nem örül annak a videónak, ami nemrég kikerült a lányáról, Sistine ugyanis túlságosan dögös a felvételeken. TV + SztárokOrigoCsomor Csilla belenyugodott a sorsábahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-csomor-csilla-szakitott-szerelmevel-belenyugodott-a-sorsaba.htmlCsomor Csilla szakmai életéért meg kellett küzdenie az elmúlt évben, de kiállta a próbát. A magánélete azonban nem alakult olyan jól, mint tervezte: vége lett egy komoly kapcsolatának. A színésznő már belenyugodott a sorsába, ám ettől még folytatja a harcot. TV + SztárokOrigoÍgy fest most Samantha Fox: bikinis fotó a kebelcsoda énekesnőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-igy-fest-most-samantha-fox-enekesno.htmlBikinis fotót mutatott követőinek az énekesnő. TV + SztárokOrigoNégy napon át autózott VV Fanni holttestével gyilkosahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-negy-napon-at-autozott-vv-novozanszky-fanni-holttestevel-gyilkosa.htmlA legfrissebb információk szerint VV Fanni feltételezett gyilkosa napokig a csomagtartójában lévő holttesttel járta az országot, így már nemcsak Budapesten és pár vidéki városban, hanem az egész országban keresik az áldozat tetemét. A rendőrség kiemelt ügyként kezelik Fanni eltűnését. TV + SztárokOrigoCserhalmi György egy év után tér vissza a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20180109-cserhalmi-gyorgy-egy-ev-utan-visszater-a-szinpadra.htmlSúlyos műtétje és egy év kihagyás után visszatér a színpadra Cserhalmi György, aki a napokban egy gálán fog fellépni. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.