Szívszorító tragédiáról számolt be az ausztrál édesapa: ezért lett öngyilkos a 14 éves lánya. 

Amy Everettre akkor figyeltek fel az emberek, mikor évekkel ezelőtt az Akubra egyik reklámkampányának arca volt. A kislányról készült kalapos fotót mindenki látta, és azóta sem felejtették el Amy tündéri arcát. 

A fiatal modell azonban nemrég, 14 éves korában öngyilkosságot követett el, ugyanis rengeteg zaklató beszólást és üzenetet kapott az interneten keresztül, amelyek teljesen kikészítették az érzékeny lelkű lányt. 

Amy Everett - Íme az a kalapos kép, amely bejárta egész AusztráliátForrás: Facebook/Akubra Hats

A tinédzser gyászoló édesapja "meghívta" Amy temetésre azokat is, akik rendszeresen bántották őt a neten, hogy szembesüljenek a szavaik súlyával: 

"Ha valaki azt feltételezi, hogy azok a bántalmazó vagy sértegető szavak, amelyekkel a lányomat illeték, viccesek volt, akkor az jöjjön el a temetésre, és győzödjön meg a saját szemével, hogy mit ért el vele." - mondta Tick Everett. 

A családja a világ egyik legkedvesebb teremtéseként emlékszik a lányra, aki mindig gondoskodott a környezetében lévő többi élőlényről: lehetett szó akár állatokról, vagy nehezebb körülmények közül jövő iskolatársakról, Amy mindenkinek próbált segíteni. - írta meg a DailyStar