Sylvester Stallone lánya, Sistine Stallone hihetetlenül dögös: videó

Sistine Stallone dögös videó Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stallone biztos nem örül annak a videónak, ami nemrég kikerült a lányáról, Sistine ugyanis túlságosan dögös a felvételeken.

A LOVE Magazine nagyon dögös videósorozatot indított el az év végén, és szerencsére még az új évre is maradt egy-két rész belőle: szexibbnél szexibb lányokat izzasztanak a kamera előtt. Ami még ennél is jobb, hogy a nők nem sportruházatban végeznek gyakorlatokat, hanem többnyire fehérneműben.

Így edz Sylvester Stallone lánya Forrás: Youtube/Love Magazine

Sylvester Stallone lánya, Sistine is bemutatta, milyen hajlékony, méghozzá egy piros fürdődresszben. A 19 éves modell sem sokat hagy a képzeletre, miközben nyújtózik, és a csípőjét emelgeti, jól kirajzolódnak az idomai. Ezt persze aligha bánják a férfiak, aminek a papa nem biztos, hogy annyira örül...

Alexis Ren combfixben és tangában edz: videó

Alexis Ren szexi képekkel kezdte a karrierjét, és szerencsére azokkal is folytatta. Legutóbb azonban egy videó is készült róla: aprócska melltartóban, tangában és combfixben „edz". Ennél szexibbet ma biztosan nem látsz. Nézd meg a videót itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.