Hujber Feri elárulta, mit gondol a #metoo kampányról: szerinte ez az egész már csak a sérelmek levezetéséről szól. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Harvey Weinstein tavalyi zaklatási ügye egyre nagyobb méreteket öltött, miután kiderült, hogy a híres filmrendező több alkalmazottját és színésznőt is zaklatott. A botrány akkora hatást gyakorolt a világra, hogy Weinstein áldozatai után sorra jelentkeztek olyanok, ( többek között hírességek is ) akik szintén szexuális zaklatást vagy bántalmazást éltek át. 

Hazánkba is eljutott a mozgalom: a Pesten Hallottam csoportba például hosszú heteken keresztül érkeztek anonim beszámolók, amelyekben a zaklatottak megoszthatták a traumáikat. Ezt követően tavaly év végén a hazai médiában is bomba robbant, hiszen Baukó Éva szintén szexuális zaklatással vádolta meg Havas Henriket, akit azóta eltanácsoltak az ATV-től

Hujber Feri is véleményt formált a #metoo kapcsánForrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Hujber Feri is elmondta a véleményét a #metoo-ról, aki szerint sok esetben már csak hazugságról van szó: 

"A #meetoo kampány egy hazugság amit a frusztrált feminista (lásd:P'UNICEF) "nők" felkaroltak és kihasználva a TÉNYLEG bàntalmazott áldozatokat, le akarják verni az összes sérelmüket az általuk GYŰLÖLT FÉRFIAKON!!!! (lásd a "leszbikus" Oprah Winfrey, aki SZIMPLÁN CSAK ELNÖK AKAR LENNI)" - írja a közösségi oldalán a színész.