Ezt gondolja Hujber Feri a #metoo kampányról

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc #MeToo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri elárulta, mit gondol a #metoo kampányról: szerinte ez az egész már csak a sérelmek levezetéséről szól. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Harvey Weinstein tavalyi zaklatási ügye egyre nagyobb méreteket öltött, miután kiderült, hogy a híres filmrendező több alkalmazottját és színésznőt is zaklatott. A botrány akkora hatást gyakorolt a világra, hogy Weinstein áldozatai után sorra jelentkeztek olyanok, ( többek között hírességek is ) akik szintén szexuális zaklatást vagy bántalmazást éltek át.

Hazánkba is eljutott a mozgalom: a Pesten Hallottam csoportba például hosszú heteken keresztül érkeztek anonim beszámolók, amelyekben a zaklatottak megoszthatták a traumáikat. Ezt követően tavaly év végén a hazai médiában is bomba robbant, hiszen Baukó Éva szintén szexuális zaklatással vádolta meg Havas Henriket, akit azóta eltanácsoltak az ATV-től.

Hujber Feri is véleményt formált a #metoo kapcsán Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Hujber Feri is elmondta a véleményét a #metoo-ról, aki szerint sok esetben már csak hazugságról van szó:

"A #meetoo kampány egy hazugság amit a frusztrált feminista (lásd:P'UNICEF) "nők" felkaroltak és kihasználva a TÉNYLEG bàntalmazott áldozatokat, le akarják verni az összes sérelmüket az általuk GYŰLÖLT FÉRFIAKON!!!! (lásd a "leszbikus" Oprah Winfrey, aki SZIMPLÁN CSAK ELNÖK AKAR LENNI)" - írja a közösségi oldalán a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.