Ezzel a férfival randizik Priscilla Presley

szerelem Priscilla Presley kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostmár tudjuk, ki az a férfi, akivel Priscilla Presley randizgat. 

Tavaly év elején még arról szóltak a hírek, hogy Priscilla a világhírű popénekessel, Tom Jones-szal ismerkedik. Akkor az ismerőseik azt állították, hogy nagyon sok bennük a közös, de ennek ellenére óvatosan ismerkednek.

Actress Priscilla Presley attends the premiere of Warner Bros. Pictures 'Mad Max: Fury Road' at TCL Chinese Theatre, in Los Angeles, California, May 7, 2015. AFP PHOTO / Valerie Macon Forrás: AFP/Valerie Macon

A két híresség azonban állította, hogy többéves barátság van közöttük, szeretnek időt tölteni együtt, de ennél nincs több. És lehet, hogy valóban igazat mondtak, ugyanis Priscillát nemrég hírbe hozták egy másik férfival. A hosszúhajú hódító azt nyilatkozta, hogy első pillantásra magával ragadta Priscillla szépsége.

"Olyan a bőre, mint a porcelán. Mikor elmentünk egymás mellett, megkértem, hadd készítsek vele egy fotót. Ő pedig igennel felelt, ami egyáltalán nem jellemző rá. Majd a fotókészítés után megfogtam a derekát és megcsókoltam" - emlékezett vissza az első pillanatokra a férfi. A róla készült képet itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.