Szabó Győző és Rezes Judit szakemberhez fordultak, hogy megmentsék a házasságukat.

A művészházaspár a Loveshake – Az élet összeráz című zenés darabban mutatja be egy hosszú szerelmi kapcsolat minden örömét és buktatóját. A darabban, ami január 20-tól látható a Hatszín Teátrumban, saját történetüket mutatják be, és dolgozzák is fel. Győző elmondta, hogy voltak nagyon nehéz időszakok a házasságukban, amikor szakemberhez segítségét kérték, hogy megoldják a problémákat.

Szabó Győző és Rezes Judit szakember segítségét kérték, hogy megnentsék a házasságukatForrás: MTI/Zih Zsolt, Hámori Zsófia/Life.hu

"Felkerestünk egy coachot, és beszélgettünk hármasban, ami sokat segített a problémák megoldásában. Boldogság, hogy többet vagyunk együtt, igazi terápiás hatása van! Végre nemcsak hazaesünk az előadások után, hanem napközben is látjuk egymást. (...) Darab lett az életünkből, érdekes távolabbról látni az egészet. Persze, remélem, nem jutunk azon hollywoodi színészpárok sorsára, akik azt gondolták, készítenek együtt egy filmet, elmesélték kapcsolatuk fikciós történetét, aztán szétmentek" - mondta Szabó Győző a Blikknek.