Ekkorát nőtt az agy nélkül született kisfiú: már számolni is tud

agy kisfiú orvosi csoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan 6 évessé cseperedik az a brit kisfiú, aki nyitott gerinccel és gyakorlatilag agy nélkül jött a világra. A kis Noah valódi harcosnak bizonyult és szépen fejlődik.

Bár annak idején gyakorlatilag az orvosok is lemondtak róla, a kis Noah, aki az átlagos agytömeg mindössze 2 százalékával és nyitott gerinccel született, ma is harcol és úgy tűnik, hamarosan iskolába is mehet – írja a Mirror.

Noah édesanyja, Shelly egy internetes oldalt is indított, hogy hírt adjon kisfia fejlődéséről. Annak idején egy cisztát kellett eltávolítani a kicsi koponyájából, ez okozta ugyanis a borzasztó pusztítást az agyában. Igazi orvosi csoda volt, ami ezután történt: a műtét után Noah agya szépen-lassan növekedésnek indult. A lassan 6 esztendős fiú egyelőre kerekesszékben éli mindennapjait, de meg tudja fogni a tollat, sőt tízig el is tud számolni és iskolába készül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.