Gazdag Tibor felesége helyett egy idegen nő szülésére ment be

TV2 szülés Gazdag Tibor Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő történetet osztott meg a nézőkkel a Jóban Rosszban című sorozat sztárja, Gazdag Tibor: felesége szülése helyett egy másik nő szülőszobájába tévedt be...

Gazdag Tibor és Nagy Adri a Pénzt vagy éveket! című műsor játékosa volt, ahol a Jóban Rosszban Pongrácz Pétere elmesélte, felesége szülésekor véletlenül rossz ajtón nyitott be.

Próba után rohantam be a kórházba, fel a szülészetre, sehol senkit nem láttam, hogy megkérdeztem volna, hol van az asszonykám, hol történik az esemény. Az első ajtón, amin megláttam a „műtő" feliratot, már rontottam is be, láttam, hogy van két láb, közte háttal egy zöld köpenyes orvos, mondom, akkor jó helyen vagyok. Aztán egyszer csak megláttam egy férfit, aki videózott. Számon akartam kérni a fiatalembert, hogy idegen nő szülésén miért videózgat, aztán ahogy jobban megnéztem, észrevettem, hogy ő nem az én feleségem." – mesélte a vicces történetet a színész és persze a stúdióban azonnal kitört a nevetés.

Szerelmes pillantás: Cserpes Laura és Gyurta Dani összebújós fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180116-szerelmes-pillantas-cserpes-laura-es-gyurta-dani-osszebujos-fotot-posztolt.htmlTöbb mint egy éve alkot egy párt Cserpes Laura és Gyurta Dani, és friss fotójukból úgy tűnik, jobban szeretik egymást, mint valaha! TV + SztárokOrigoÍgy feszül a farmer Jennifer Lopez ikonikussá vált fenekén - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-igy-feszul-a-farmer-jennifer-lopez-ikonikussa-valt-feneken-foto.htmlElképesztően dögös fotó készült Jennifer Lopezről, de sokan kiakadtak a kép láttán: állítják, Photoshop eredménye. TV + SztárokOrigoHúszévesként éli mindennapjait Hajdú Péter, édesanyja segít nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180116-huszeveskent-eli-mindennapjait-hajdu-peter-edesanyja-segit-neki.htmlÜres házba tér haza esténként Hajdú Péter, aki elmondta, most úgy él, akár a húszas éveiben. TV + SztárokOrigoÚjra összejött feleségével a Hip Hop Boyz énekese, O. G. Duckhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-ujra-osszejott-felesegevel-a-hip-hop-boyz-enekese-o-g-duck.htmlJelenleg testépítőként dolgozik a Hip Hop Boyz egykori énekese, Kalocsai Krisztián, aki ezúttal Joshi Bharatnak vallott magánéletéről. TV + Sztárok--Igazoltatás során akadt ki a szonda Nyertes Zsuzsánálhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-igazoltatas-soran-akadt-ki-a-szonda-nyertes-zsuzsanal-rendorseg.htmlElképesztő történetet mesélt Nyertes Zsuzsa: a művésznő elárulta, egy hibás szonda miatt majdnem elvették a jogosítványát. TV + Sztárok--Jövőre érkezhet Mádai Vivien második gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180115-jovore-erkezhet-madai-vivienek-masodik-gyermeke.htmlHamarosan érkezik a második baba Mádai Vivien családjába – legalábbis ezt jövendölte egy jósnő a csinos műsorvezetőnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.