Így reagált Sharon Stone arra a kérdésre, zaklatták-e szexuálisan - Videó

Sharon Stone interjú szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő jelenetnek lehetettek szemtanúi azok, akik látták azt az interjút, amit Sharon Stone-nal készített a napokban az egyik amerikai tévécsatorna. A felvétel azóta az egész internetet bejárta.

A CBS csatornának adott hosszabb interjút a napokban Sharon Stone. A beszélgetés során szóba került a karrierje, a magánélete, és persze az utóbbi hónapok egyik legforróbb témája, a szexuális zaklatás is terítékre került. Amikor a riporter feltette a kérdést, miszerint érték-e ilyen jellegű atrocitások munkája során, a színésznő hirtelen elnevette magát. Persze a kérdező értetlenkedve nézett rá, mire Sharon csattanós választ adott neki.

40 éve dolgozom színésznőként. El tudod képzelni, milyen volt ez a szakma a karrierem kezdetén, 40 éve? Azzal a külsővel, ami nekem volt...? Nekem, aki a pennsylvaniai semmiből jöttem? Teljesen védtelen voltam. Én már mindent láttam." – nyilatkozta a műsorban a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.