Szörnyű, ami történt: kényszerleszállást hajtott végre Kóbor János gépe

Kóbor János repülőgép baleset Omega baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ különböző országaiba hívják koncertezni az Omega együttest, de Kóbor János megfogadta, hogy egy szörnyű emlék miatt nem ül többé repülőre.

Az Omega együttes tagjai koncertről koncertre járnak, ráadásul nem csak idehaza: külföldre is gyakran hívják őket fellépni. Hamarosan indulnak Németországba és Szlovákiába, de kaptak felkérést Amerikából és Ausztráliából is. Utóbbiakra azonban Kóbor János rendre nemet mond. Most kiderült, mi az oka ennek: az énekes egy régebbi, szörnyű élmény miatt nem ül többé repülőre.

Éppen Moszkvába repültünk, amikor hóviharba kerültünk, a pilóta kényszerleszállást hajtott végre, rettegtünk, hogy meg fogunk halni. Becsapódtunk a tajgába... Na, akkor fogadtam meg Istennek, hogy soha többet nem ülök repülőre. Ezért utána csak olyan országokba mentünk fellépni, ahová kocsival, vagy busszal el lehetett jutni. Pedig többször is hívtak bennünket az Egyesült Államokba és Ausztráliába is, de miattam mindig nemet mondtunk rá. De most, az Omega 55 éves koncertturnéja kapcsán újabb felkérések érkeztek. Hatalmas dilemmában vagyok. Eddig egyszer szegtem meg a fogadalmamat, akkor is csak Moszkvába repültem, mégis tövig rágtam a körmöm." – mesélte az énekes a Ripostnak.

Kóbor János nem ül többé repülőre Fotó: Margitay Klára/Life.hu
Húszévesként éli mindennapjait Hajdú Péter, édesanyja segít nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180116-huszeveskent-eli-mindennapjait-hajdu-peter-edesanyja-segit-neki.htmlÜres házba tér haza esténként Hajdú Péter, aki elmondta, most úgy él, akár a húszas éveiben. TV + SztárokOrigoIgazoltatás során akadt ki a szonda Nyertes Zsuzsánálhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-igazoltatas-soran-akadt-ki-a-szonda-nyertes-zsuzsanal-rendorseg.htmlElképesztő történetet mesélt Nyertes Zsuzsa: a művésznő elárulta, egy hibás szonda miatt majdnem elvették a jogosítványát. TV + Sztárok--Újra összejött feleségével a Hip Hop Boyz énekese, O. G. Duckhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-ujra-osszejott-felesegevel-a-hip-hop-boyz-enekese-o-g-duck.htmlJelenleg testépítőként dolgozik a Hip Hop Boyz egykori énekese, Kalocsai Krisztián, aki ezúttal Joshi Bharatnak vallott magánéletéről. TV + Sztárok--Jövőre érkezhet Mádai Vivien második gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180115-jovore-erkezhet-madai-vivienek-masodik-gyermeke.htmlHamarosan érkezik a második baba Mádai Vivien családjába – legalábbis ezt jövendölte egy jósnő a csinos műsorvezetőnek. TV + Sztárok--Liz Hurley ismét megvillantotta bomba alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-liz-hurley-ismet-megvillantotta-bomba-alakjat-foto.htmlIsmét megvillantotta bomba testét Elizabeth Hurley: 52 évesen, édesanyaként is elképesztően jól néz ki. TV + Sztárok--14 évvel ezelőtti fotót posztolt magáról Risztov Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180115-14-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-magarol-risztov-eva-szoke.html14 éve készült Risztov Éváról az a fotó, amit nemrég posztolt közösségi oldalára. Szinte rá sem ismerni: a plakáton szőke fürtökkel látható. TV + SztárokMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.