Évente csak egyszer fürdött a feleség: a férj most beadta a válópert

Forrás: AFP/PhotoAlto/Jérôme Gorin -
tisztálkodás válókereset válás fürdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már rengeteg furcsa válóokról hallottunk, de olyanról még nem, hogy a férj azért akart elválni, mert a felesége csak évente egyszer fürdött. Pedig ez történt most Kínában!

A bíróság is meglepődött azon, amikor egy kínai férfi azzal állt elő, hogy el szeretne válni a feleségétől, méghozzá azért, mert hitvese csak évente egyszer fürdött. Lin valóban nem vitte túlzásba a tisztálkodást, még a fogmosást és hajmosást is hanyagolta, így nem csoda, hogy szexuális életet sem folytattak, mindössze egyszer feküdtek le egymással egy évben, és gyermekük sem született egy évtized alatt – számolt be róla a Taipei Times.

A nő évente csak egyszer fürdött Forrás: AFP/PhotoAlto/Jérôme Gorin

A nő állítólag azt is megtiltotta férjének, hogy dolgozzon, otthon kellett maradnia és gondoskodnia apósáról, aki mozogni is nehezen tudott. Mindketten munkanélküliek voltak, abból a kevés pénzből éltek, amit a nő anyjától kaptak.

A férfi végül elköltözött otthonról, de a felesége akkor is utána ment és követelte, hogy hagyja ott új munkáját. Ez volt az utolsó csepp a pohárban és a férfi beadta a válókeresetet. A nő persze továbbra sem akart hallani a válásról, de a bíróság engedélyt adott rá.

Így reagált Sharon Stone arra a kérdésre, zaklatták-e szexuálisan - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-igy-reagalt-sharon-stone-arra-a-kerdesre-zaklattak-e-szexualisan-video.htmlElképesztő jelenetnek lehetettek szemtanúi azok, akik látták azt az interjút, amit Sharon Stone-nal készített a napokban az egyik amerikai tévécsatorna. A felvétel azóta az egész internetet bejárta. TV + Sztárok--Gazdag Tibor felesége helyett egy idegen nő szülésére ment behttp://www.life.hu/sztarok/20180116-gazdag-tibor-felesege-helyett-egy-idegen-no-szulesere-ment-be-joban-rosszban.htmlElképesztő történetet osztott meg a nézőkkel a Jóban Rosszban című sorozat sztárja, Gazdag Tibor: felesége szülése helyett egy másik nő szülőszobájába tévedt be... TV + SztárokOrigoBudapestre érkezik a Trónok harca sármos sztárja, Jason Momoahttp://www.life.hu/sztarok/20180116-budapestre-erkezik-a-tronok-harca-sarmos-sztarja-jason-momoa.htmlHamarosan Magyarországra látogat a Trónok harca című sorozat sztárja, Jason Momoa, aki új filmjét forgatja nálunk. TV + Sztárok--A rajongók is kiakadtak: nem tetszett nekik, amit Victoria Beckham tetthttp://www.life.hu/sztarok/20180116-a-rajongok-is-kiakadtak-nem-tetszett-nekik-amit-victoria-beckham-tett.htmlIsmét kiakasztotta rajongóit Victoria Beckham, aki továbbra is csontsovány modellekkel reklámozza kollekcióit. TV + Sztárok--Szerelmes pillantás: Cserpes Laura és Gyurta Dani összebújós fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180116-szerelmes-pillantas-cserpes-laura-es-gyurta-dani-osszebujos-fotot-posztolt.htmlTöbb mint egy éve alkot egy párt Cserpes Laura és Gyurta Dani, és friss fotójukból úgy tűnik, jobban szeretik egymást, mint valaha! TV + SztárokOrigoHorváth Tamás a Maldív-szigetekről jelentkezett be - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-horvath-tamas-a-maldiv-szigetekrol-jelentkezett-be-foto.htmlA Maldív-szigeteken pihen gyönyörű feleségével a Sztárban sztár győztese, Horváth Tamás. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.