Jimmy-musical: Pintér Tibor állítólag nem kért engedélyt a dalok felhasználásra

Forrás: Édes Élet -
Jimmy-musical engedély Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor régóta hangoztatja, hogy Zámbó Jimmy dalaiból készítene musicalt: az elképzelés megvalósult, február 3-án lenne a darab bemutatója, csakhogy Tenya elmulasztott egy fontos dolgot, ami miatt akár be is tilthatják a musicalt. Nem kért engedélyt a dalok felhasználására. 

Szinte már mindenki értesült arról, hogy Pintér Tibor egy Jimmy-musicalt készít, ha másért nem, hát azért, mert Tóth Andit szerette volna felkérni a darab egyik szerepére. Csakhogy Andi nem vállalta, így Tenyának be kellett érnie Ilyés Jeniferrel. A darab egyébként szinte már kész van, február 3-án lenne a bemutatója, de nem biztos, hogy ez megtörténik.

Pintér Tibor bajban van Forrás: Édes Élet
Gáspár Evelint két év próbaidőre ítélték: ártatlannak érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180117-gaspar-evelint-ket-ev-probaidore-iteltek-artatlannak-erzi-magat.htmlNem érzi magát bűnösnek Gáspár Evelin, akit a napokban két év próbaidőre ítéltek közirathamisítás miatt. TV + Sztárok--Polyák Lilla elárulta, hogyan érez, mikor párja, Gömöri András Máté nőkkel csókolózik a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-polyak-lilla-elarulta-hogyan-viszonyul-a-szinpadi-csokhoz.htmlA színészek párkapcsolatában konfliktust jelenthet, hogy a színpadon bizony csókolózni is kell, ha azt megkívánja a szerep. Polyák Lilla elárulta, mit érez akkor, amikor fiatal szerelme a színpadon csókolózik egy másik nővel. TV + SztárokOrigoFilmbéli szerelme valójában megcsalta Ambrus Attilát http://www.life.hu/sztarok/20180117-ambrus-attila-filmbeli-szerelme-a-valosagban-megcsalta.htmlŐszintén mesélt az - ahogy ő fogalmaz - "értelmiségi nőhöz" fűződő viszonyáról, aki nem csak a filmben létezett, hanem a valóságban is. TV + Sztárok--Combot villantott Béres Alexandra - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-combot-villantott-beres-alexandra-foto.htmlRégen láthattuk ennyire dögösnek Béres Alexandrát, a fitneszkirálynő friss fotóján combját is megvillantotta. TV + Sztárok--Többet mutat magából Erős Antónia: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20180117-eros-antonia-egyre-tobbet-mutat-magabol.htmlErős Antónia kicsit lazított a szabályokon, így most mi is többet láthatunk a magyar hírességből. TV + Sztárok--Halottkereső kutyával, kutak mélyén keresik VV Fanni holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180117-halottkereso-kutyaval-kutak-melyen-keresik-vv-fanni-holttestet.htmlNémet halottkereső kutyát béreltek, és azzal keresik az egykori villalakó tetemét, akit a család ügyvédje szerint elhagyott kútba dobhattak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.