Pintér Tibor régóta hangoztatja, hogy Zámbó Jimmy dalaiból készítene musicalt: az elképzelés megvalósult, február 3-án lenne a darab bemutatója, csakhogy Tenya elmulasztott egy fontos dolgot, ami miatt akár be is tilthatják a musicalt. Nem kért engedélyt a dalok felhasználására. 

Szinte már mindenki értesült arról, hogy Pintér Tibor egy Jimmy-musicalt készít, ha másért nem, hát azért, mert Tóth Andit szerette volna felkérni a darab egyik szerepére. Csakhogy Andi nem vállalta, így Tenyának be kellett érnie Ilyés Jeniferrel. A darab egyébként szinte már kész van, február 3-án lenne a bemutatója, de nem biztos, hogy ez megtörténik. 

Pintér Tibor bajban vanForrás: Édes Élet

A Ripost információi szerint ugyanis Pintér Tibor nem kért, és nem kapott engedélyt a Jimmy-számok szerzőitől  arra, hogy új, önálló művet létrehozva színpadi alkotásban használhassa fel a dalokat. A lap állítja, akár rendőri erőt is bevetnének a musical bemutatása ellen, az akcióban a Szerzői Jogvédő Iroda is részt vesz. Pintér Tibort is elérték, aki szerint megtiltani nem tudják a bemutatást, de legalább jó reklámot csinálnak a darabnak. Úgysem tudják betiltani, viszont ez nagyon jó reklám a darab számára" - mondta Tibor.