Szakított Orosz Barbi: hosszú kapcsolata ért véget

Forrás: Facebook/Orosz Barbi -
Orosz Barbara szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbi nem sűrűn beszél a magánéletéről, de azt azért megosztotta a FEM3 vendégeivel, hogy véget ért a hosszú párkapcsolata. 

Orosz Barbi nyáron az Instagramon jelentette be, hogy van párja, de sokáig titokban tartotta a férfi kilétét. Később kiderült, hogy egy korábbi szerelme tért vissza újra az életébe, ám ennél többet nem volt hajlandó elárulni. Nem árasztotta el a közösségi oldalait közös képekkel, ezért nem is tűnhetett fel senkinek, hogy nincs már minden rendben a kapcsolatával. A FEM3 Caféban elárulta, már nincsenek együtt párjával, ennek ellenére azonban nagyon vidám.

Orosz Barbi szakított Forrás: Facebook/Orosz Barbi

Egy hosszú párkapcsolatomnak lett vége december elején, barátságban váltunk el és szerintem ez a legfontosabb, hogy szépen zárjunk le dolgokat. Azért vagyok most vidám, egy nagy utazásra készülök" - mondta Orosz Barbi, aki azért is szeret ilyenkor elvonulni, hogy végiggondolja a történteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.