Alkohol- és gyógyszerfüggő volt Dolores O'Riordan, a The Cranberries énekesnője

Forrás: AFP/CrowdSpark/Serge Tenani -
The Cranberries nemi erőszak pedofil meghalt Dolores O'Riordan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dolores O'Riordan nyolc éves kora óta küzdött a démonaival. Akkor rontotta meg egy férfi, aki kislány korában a bizalmába fogadott.

Gógyszer- és alkoholfüggő volt Dolores O'Riordan, a The Cranberries énekesnője. Dolores hétfőn halt meg Londonban, a hotelszobájában találtak rá élettelen testére. A 46 éves énekesnő rendszeresen ütötte ki magát altatókkal és alkohollal, hogy elnyomja azokat az emlékeket, amik gyerekkora óta kísértették. Nyolc éves korától rendszeresen megerőszakolták és molesztálták az otthonába. Egy olyan személy tette ezt, akit korábban bizalmába fogadott - írta meg a Mirror.

Dolores O'Riordant molesztálták gyerekkorában Forrás: AFP/CrowdSpark/Serge Tenani

"Rossz napom van, amikor rám törnek a szörnyű emlékek. Nem tudok úrrá lenni rajtuk, így az üveg után nyúlok" - nyilatkozta korábban. Egy újságíró barátja, Berry Egan azt mondta róla, hogy katasztrofálisan viselkedik, amikor iszik, veszélyes lesz önmagára. Neki mesélte el azt is az énekesnő, hogy hogyan erőszakoskodott vele bántalmazója: "Orális szexre kényszerített és a mellkasomra élvezett. Nyolc éves voltam ekkor. Négy éven keresztül bántalmazott szexuálisan, pedig csak egy gyerek voltam."

Dolores anorexiás is volt, 2013-ban pedig már egyszer öngyilkos akart lenni. "Megpróbáltam túladagolni magam, de azt hiszem, a gyerekeim kedvéért maradnom kellett."

Dolores holttestét londoni hotelszobájának vécéjében találta meg a személyzet hétfőn.

Az énekesnő 1989 óta volt a The Cranberries tagja, Zombie című számukkal robbantak be a nemzetközi slágerlistákra 1994-ben.

Lukács László elárulta, miért nem nősült meg eddighttp://www.life.hu/sztarok/20180118-lukacs-laszlo-elarulta-miert-nem-nosult-meg-eddig.htmlHamarosan 50 esztendős lesz a Tankcsapda frontembere, Lukács László, ám az énekes továbbra sem házasodik. TV + Sztárok--Exbarátnőjét, Chelsy Davy-t is meghívta az esküvőjére Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20180118-exbaratnojet-chelsy-davyt-is-meghivta-az-eskuvojere-harry-herceg.htmlMindenkit meglepett Harry herceg, aki a hírek szerint az esküvőjére egyik volt barátnőjét, Chelsy Davy-t is meghívta. TV + SztárokÍgy énekel Stohl András női ruhába bújva a Valami Amerika 3-banhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-igy-enekel-stohl-andras-noi-ruhaba-bujva-a-valami-amerika-3-ban.htmlMegérkezett a Valami Amerika 3 újabb hivatalos előzetese, amely ezúttal is számtalan poént tartalmaz. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzavak nélkül árulhatta el születendő gyermeke nemét Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-szavak-nelkul-arulhatta-el-szuletendo-gyermeke-nemet-katalin-hercegne-kabat.htmlSokak szerint Katalin hercegné kislányt hord a szíve alatt – legalábbis erre következtetnek a kabátja színéből. TV + Sztárok--Sikerlistás lett Jakupcsek Gabriella második könyve http://www.life.hu/sztarok/20180118-jakupcsek-gabriella-masodik-konyve-sikerlistas-lett.htmlJakupcsek Gabriella életében egymást érik az örömteli pillanatok, így nem csoda, hogy a műsorvezető arcáról csak úgy sugárzik a boldogság. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó újra nagymama leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-pecsi-ildiko-ujra-nagymama-lesz-unokaja-szuletik.htmlVégre újra van miért örülnie Pécsi Ildikónak: a színésznő fiának hamarosan újabb gyermeke születik. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.