Sikerlistás lett Jakupcsek Gabriella második könyve

Forrás: TMC -
könyv sikerlista Jakupcsek Gabriella születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella életében egymást érik az örömteli pillanatok, így nem csoda, hogy a műsorvezető arcáról csak úgy sugárzik a boldogság. 

Ma töltötte be az 55. életévét Jakupcsek Gabriella, aki egy kisebb ünneplést már tartott a szeretteivel, de természetesen baráti körben is lesz még szülinapi party.

„Leszögezném, nem szoktam a születésnapomat ünnepelni, és egyébként sem foglalkozom az idő múlásával. Így a különleges kívánságokat is meghagyom másnak, mégis tartottak a tiszteletemre egy meglepetés bulit. Ezzel persze nagy örömöt okoztak nekem. Ünneplünk majd a családdal is, de a pontos időpont még kérdéses, hiszen a két nagy fiammal, Bálinttal és Marcellel egyeztetnem kell. Ők ugyanis nem élnek már velünk. Nagyon várom, hogy végre együtt legyen a család" - mesélte Gabriella, akinek nincs kedvenc tortája, ugyanis alapvetően nem édesszájú.

Jakupcsek Gabriella életében egymást követik az örömteli események Forrás: TMC

Gyermekkorában is egy rúd párizsit kapott egy szál virággal a szüleitől, amire mindig nevetve emlékszik vissza. A legszebb születésnapi ajándékát azonban már előre megkapta: a decemberben megjelent második könyve is sikerlistát lett.

"Ahogyan tavaly, most is mozgalmasan telik ez az időszak, nagyon boldog vagyok, hogy az „És te hogy vagy?" is sikerlistás lett. Ezzel idén megkaptam a legnagyobb születésnapi ajándékomat" - írta meg a Ripost.

Nagy bejelentést tett Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180118-nagy-bejelentest-tett-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka a Facebookon jelentette be, hogy marad az együttmüködés az Univer Product Zrt-vel. TV + Sztárok--Súlyos autóbalesetet szenvedett Snjezana Pecija, az Éden Hotel szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180118-sulyos-autobalesetet-szenvedett-a-magyar-tevesztar.htmlSnjezana Pecija, azaz Snjezi az Édes Hotel és a Pumpedék szereplője súlyos autóbalestet szenvedett. Csoda, hogy élve szállt ki a kocsiból. TV + SztárokOrigoKáromkodva küldte el a riporternőt Terry Black: videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180118-terry-black-karomkodva-kuldte-el-a-riporternot.htmlTerry Black igen sajátos stílusban fogalmazta meg, hogy nem szeretne interjút adni. TV + Sztárok--Kiderült, hogy Jennifer Aniston vagy Angelina Jolie csókol-e jobbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-kiderult-hogy-jennifer-aniston-vagy-angelina-jolie-csokol-e-jobban.htmlAzóta foglalkoztat mindenkit a ki csókol jobban kérdés, mióta Brad Pitt elhagyta Jennifer Anistont Angelina Joliért. Most végre megkaptuk a választ. TV + SztárokOrigoGyermekkori traumájáról vallott Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-gyermekkori-traumajarol-vallott-damu-roland-alkoholizmus.htmlDamu Roland szörnyű gyermekkoráról mesélt, kiderült, édesanyjának alkoholproblémái voltak. TV + Sztárok--VV Fanni családjának ügyvédje nyilatkozott: a rendőrség többet tudhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-vv-fanni-csaladjanak-ugyvedje-nyilatkozott-a-rendorseg-tobbet-tud.htmlFanni családjának ügyvédje biztos abban, hogy a rendőrség sokkal többet tud, mint amennyi a sajtóban megjelent, és azért sem aggódik, hogy kiengednék a gyanúsítottat: bent lehet tartani a bűnrészesség miatt is, és az bizonyítható! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.