Másnapos fotót posztolt Tóth Gabiról a testvére

Tóth Gabi másnaposság fotó Tóth Vera születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera friss fotóján mindenkinek megakadt a szeme: megmutatta, hogy néz ki a testvére másnaposan. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, január 16-án töltötte be a hatmincadik életévét Tóth Gabi. A híres énekesnő hatalmas utat tett meg 2004 óta, amikor először tévéképernyőkre került a Megasztár című tehetségkutatónak köszönhetően.

Az akkor 16 éves lány élete 180 fokos fordulatot vett, és azóta is újabb és újabb arcát ismerhetjük meg. Nővére mindent megtett annak érdekében, hogy méltóan ünnepeljék a 30-as évszámot, és a közösségi oldalaikat elnézve sikerült is, hiszen Gabi a könnyeivel küszködött a meghatottságtól.

Aztán persze hatalmasat ünnepeltek, legalábbis Vera másnapi fotójából erre következtettünk: Gabi ugyanis hiába bújt cuki plüssjelmezbe és vett fel napszemüveget, tagadhatatlanul másnapos. Ez pedig Vera szerint és a követői szerint is vicces.

enyhe másnap, tezsvérkém? ♥️ @tothgabi

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Gyermekkori traumájáról vallott Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-gyermekkori-traumajarol-vallott-damu-roland-alkoholizmus.htmlDamu Roland szörnyű gyermekkoráról mesélt, kiderült, édesanyjának alkoholproblémái voltak. TV + Sztárok--Vámos Erikát csúnyán átverték: csoda, hogy nem lett nagyobb baj http://www.life.hu/sztarok/20180118-vamos-erikat-durvan-atvertek-a-hazfelujitasa-kapcsan.htmlA csinos műsorvezető reményekkel telve futott neki háza felújításnak, arra azonban nem számított, hogy megütheti a bokáját, sőt, életveszélybe is kerülhet. TV + SztárokOrigoCsisztu Zsuzsa örömhírt jelentett be, rengetegen gratuláltak nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180118-csisztu-zsuzsa-oromhirt-jelentett-be-rengetegen-gratulaltak-neki.htmlElárasztották rajongói gratuláló üzenetekkel Csisztu Zsuzsát, aki a napokban vehette kézhez diplomáját. TV + SztárokOrigoEgymás ellen fordultak a vádlottak a perben, melyben Oszter Sándor is érintetthttp://www.life.hu/sztarok/20180118-egymas-ellen-fordultak-a-vadlottak-a-perben-melyben-oszter-sandor-is-erintett.htmlAz ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért abban a perben, melyben Oszter Sándor is érintett, ő az ötödrendű vádlott. A súlyos büntetés lehetősége miatt elszabadultak az indulatok, már a vádlottak is egymásra mutogatnak. TV + Sztárok--Hujber Ferenc csak olyan nőnek ad interjút, aki lefekszik velehttp://www.life.hu/sztarok/20180118-hujber-ferenc-csak-olyan-nonek-ad-interjut-aki-lefekszik-vele.htmlHujber Ferenc azt tervezi, hogy teljesen visszavonul, nem akar már szerepelni a médiában. Ha valaki mégis készítene vele interjút, csak abban az esetben áll kötélnek, ha nőnemű, és tetszik a színésznek. TV + SztárokOrigoVV Fanni családjának ügyvédje nyilatkozott: a rendőrség többet tudhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-vv-fanni-csaladjanak-ugyvedje-nyilatkozott-a-rendorseg-tobbet-tud.htmlFanni családjának ügyvédje biztos abban, hogy a rendőrség sokkal többet tud, mint amennyi a sajtóban megjelent, és azért sem aggódik, hogy kiengednék a gyanúsítottat: bent lehet tartani a bűnrészesség miatt is, és az bizonyítható! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.