Továbbra sem tudni, kivel folytatja Hosszú Katinka: lemondta a találkozót

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
találkozó úszószövetség Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mégsem születik ma döntés arról, hogy Hosszú Katinka férjével vagy nélküle folytatja tovább az edzéseket, az úszónő ugyanis lemondta a találkozóját az úszószövetség elnökével.

Mint arról korábban már beszámoltunk, eredetileg ma ült volna le egymással tárgyalni Hosszú Katinka és a Magyar Úszószövetség elnöke, Wladár Sándor. Az úszónőnek nyilatkoznia kellett volna arról, a jövőben férjével, Shane Tusuppal kívánja-e folytatni az edzéseket. Mint ismeretes, a pár házassága egy ideje hullámvölgybe került, és egyelőre úgy tűnik, nem számíthatunk békülésre.

A megbeszélés azonban ma biztosan elmarad, a Bors információi szerint ugyanis Katinkát rosszul érintette az, hogy nyilvánosságra került az egyeztetés időpontja, ezért lemondta azt.

Az nem tetszett Katinkának, hogy kitudódott az időpont. Hosszú önjáró, nem lehet neki megmondani, hogy mikor hová menjen. Ez szokatlan Magyarországon, talán ezért sem tudják a MÚSZ-nál, hogy mitévők legyenek. Ezért kommunikálnak összevissza." – nyilatkozta a lapnak egy névtelen forrás.

Hosszú Katinka még nem tudja, férjével, Shane Tusuppal folytatja-e az edzéseket Forrás: MTI/Máthé Zoltán
Ismét anyaszült meztelenül pózol Emily Ratajkowsi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-ismet-anyaszult-meztelenul-pozol-emily-ratajkowsi.htmlEmily Ratajkowski ismét sokkol: egy teljesen pucér fotót osztott meg követőivel az Instagramon. TV + SztárokOrigoMegszületett a magyar műsorvezető, Takács Rita gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180117-megszuletett-a-magyar-musorvezeto-takacs-rita-gyermeke.htmlMegszületett a Sport TV műsorvezetőjének, Takács Ritának a második gyermeke. A büszke anyuka már fotót is posztolt a kicsiről. TV + Sztárok--Feneket villantott a szexi Instagram-sztár, Julianne (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180117-feneket-villantott-a-szexi-instagram-sztar-julianne.htmlEgy aprócska miniszoknyában mutatta meg fenekét a dögös amerikai modell, Julianne, akit több millióan követnek Instagramon. TV + SztárokOrigoKapócs Zsóka megmutatta születendő gyermeke babaszobáját - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-kapocs-zsoka-megmutatta-szuletendo-gyermeke-babaszobajat.htmlMegmutatta születendő gyermeke kisszobáját Kapócs Zsóka, aki márciusra várja kisfiát. TV + Sztárok--A közösségi oldalon köszöntötte fel Tóth Vera születésnapos húgáthttp://www.life.hu/sztarok/20180117-a-kozossegi-oldalon-koszontotte-fel-toth-vera-szuletesnapos-hugat-gabit.htmlIgazi testvéri szeretet köti össze a Tóth lányokat, ezt bizonyítja az a bejegyzés is, amit Tóth Vera tett ki a közösségi oldalára néhány órája. TV + Sztárok--Új frizurára váltott Erős Antónia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-uj-frizurara-valtott-eros-antonia-foto.htmlÚj frizurát villantott Erős Antónia, a tévénézők pedig imádják a híradós új külsejét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.