Mégsem születik ma döntés arról, hogy Hosszú Katinka férjével vagy nélküle folytatja tovább az edzéseket, az úszónő ugyanis lemondta a találkozóját az úszószövetség elnökével.

Mint arról korábban már beszámoltunk, eredetileg ma ült volna le egymással tárgyalni Hosszú Katinka és a Magyar Úszószövetség elnöke, Wladár Sándor. Az úszónőnek nyilatkoznia kellett volna arról, a jövőben férjével, Shane Tusuppal kívánja-e folytatni az edzéseket. Mint ismeretes, a pár házassága egy ideje hullámvölgybe került, és egyelőre úgy tűnik, nem számíthatunk békülésre.

A megbeszélés azonban ma biztosan elmarad, a Bors információi szerint ugyanis Katinkát rosszul érintette az, hogy nyilvánosságra került az egyeztetés időpontja, ezért lemondta azt.

Az nem tetszett Katinkának, hogy kitudódott az időpont. Hosszú önjáró, nem lehet neki megmondani, hogy mikor hová menjen. Ez szokatlan Magyarországon, talán ezért sem tudják a MÚSZ-nál, hogy mitévők legyenek. Ezért kommunikálnak összevissza." – nyilatkozta a lapnak egy névtelen forrás.

Hosszú Katinka még nem tudja, férjével, Shane Tusuppal folytatja-e az edzéseketForrás: MTI/Máthé Zoltán