Aradi Balázs színész Barátok közt visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt fiatal színésze egy időre eltűnt a nézők szeme elől, de most visszatér a szerepébe. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, néhány évvel ezelőtt Aradi Balázs Kínában próbált szerencsét az akkori kedvesével. Balázs és a párja modellkedéssel keresték a kenyerüket, emellett a színész belekezdett a kínai nyelv elsajátításába, amivel alapfokig el is jutott. Most azonban hosszú kihagyás után Balázs visszatér a Mátyás király térre:

Aradi Balázs a sorozat egyik epizódjában Forrás: baratok.hu

"Visszatérni a sorozatba mindig jó, olyan, mintha hazatérnék. A régi kollégák közül leginkább Szőke Zoli hiányzott, akinek a fiát alakítom, vele forgatok a legtöbbet.

Amíg nem voltam képernyőn, Kínában éltem két és fél évet, ott modellkedtem, angolt tanítottam, emellett elkezdtem tanulni a kínait, amit ma már alapfokon beszélek is. Nincs barátnőm, most nem is vágyom rá, de nemrég megismerkedtem egy kínai lánnyal, aki mellett tovább csiszolhatnám a nyelvtudásomat." - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.