Vámos Erikát csúnyán átverték: csoda, hogy nem lett nagyobb baj

Forrás:Facebook/Vámos Erika -
Vámos Erika átverés építkezés esküvő műsorvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető reményekkel telve futott neki háza felújításnak, arra azonban nem számított, hogy megütheti a bokáját, sőt, életveszélybe is kerülhet. 

Vámos Erika magánélete eleve nem volt zökkenőmentes, hiszen a mostani kedvesével már egyszer szakítottak, és akkor úgy tűnt, soha többé nem találnak vissza egymáshoz. Ez azonban később megváltozott, rendezték a problémáikat, és tavaly ősszel el is jegyezték egymást.

A szerelmesek úgy tervezték, hogy tavasszal rendezik meg az esküvőt, és Erika házában élik tovább a közös életüket. Ehhez azonban felújításra volt szükség, amivel meg is bízott egy kuntszentmártoni vállalkozót. A szakember 10 millió forint költséget számolt ki, amelyből 3,5 milliót kért előlegként.

Vámos Erika pórult jár a ház felújítással, de még így is örülhet, hogy nem lett semmi bajuk Forrás:Facebook/Vámos Erika

Ezt a műsorvezető ki is fizette, de ezt követően a vállalkozó munkásai eltűntek, és csak több hétig tartó hívogatás után sikerült Erikának elérnie, hogy a dolgozók folytassák a munkát. Bár inkább ne folytatták volna, ugyanis leszedték a ház tetejét, majd fóliával takarták be:

"Tíz centi magasan állt bent a víz, a lámpákból is folyt. Csoda, hogy egyáltalán életben maradtunk, hiszen a hosszabbítók is a vízben álltak" - mesélte Erika a Story Magazinnak, aki ezt követően újból felkereste a vállalkozót. A férfi megjelent a helyszínen, és ügyvéd illetve tanúk jelenlétében vállalta, hogy visszafizeti az előleget, elismerte, hogy ő okozta a kárt.

Két héttel később azonban már azt mondta, semmit sem fizet, ugyanis semmi sincs a nevén. A szőke szépség szerencsére talált egy megbízható szakembert, akivel megkezdték a helyreállítást, és ugyan minden félretett pénzük odalett, talán mégis meg tudják tartani a a tavaszi esküvőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.