Hosszú Katinka megvált az Iron Corporation Kft. alkalmazottjainak egy részétől, ennek ellenére nagyon pozitív véleménnyel van róluk és az egész cégről az egyik volt munkatársuk, aki nyilakozott a vállalatról és Shane-ről is. 

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Hosszú Katinka megvált a cég alkalmazottainak felétől, a leépítés mindenkit meglepett. Főleg azért, mert semmilyen előjele nem volt az elbocsátásoknak. A Best Magazin meg is keresett néhány volt alkalmazottat, egyikük a cégről és Katinkáékról is nyilatkozott a lapnak. 

Hosszú Katinkáékról nyilatkozott egykori alkalmazottjukFotó: Szabó Gábor - Origo

"Amikor ők is bent voltak, aktívan részt vettek a munkában. Szinte mindig külön érkeztek, jókedvűen, szinte mindenkihez volt egy kedves szavuk. Érdeklődtek a kollégák magánélete, a hogylétük felől, ha kellett, megvárták, amíg befejeztük a munkát, és csak utána beszélgettünk velük kényelmes körülmények között. Családias, kedélyes munkahely volt, a fizetésre sem lehetett senkinek panasza" - mondta a Best Magazinnak egy volt alkalmazott, aki azt is leszögezte ők sosem látták Shanet kiabálni, azt az oldalát csak hírből ismerték. Ők éveken át egy kedves, tisztelettudó, jóindulatú, gyakran viccelő férfit ismertek meg a személyében.