Szabó Zsófi őszintén mesélt az anyaságról: azt is elárulta, hogy mi az a dolog, amit rosszul visel. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, december 4-én hozta világra első gyermekét Szabó Zsófi. A baba a Kis Mendel nevet viseli, és szerencsére egy makk egészséges kisfiú. A híres színésznő élete egyik legboldogabb időszakát éli, még az sem zavarja, hogy folyamatos kialvatlanságtól szenved: 

"Mendel egyelőre hasfájós babának tűnik, ezért éjszaka is ébren van. Eleinte hajnali kettőkor ébredt, ez már kitolódott háromra. Másfél óránál többet nem tudtam még egyhuzamban aludni. Elképesztően fáradt vagyok, de aztán Mendel rám mosolyog, és minden más megszűnik. Mindig erre vágytam, úgy érzem, most vagyok a helyemen. - mesélte a híres édesanya, akinek mindössze egyetlen dolog jelent nehézséget, ez pedig a bezártság. 

Szabó Zsófi imádja az anyaság minden pillanatát, de a bezártságot rosszul viseliForrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook

"Imádom az anyaság minden pillanatát, de kicsit nehezen viselem a bezártságot. Hat hét után most fordult elő először, hogy miután elintéztem a dolgomat, a férjemmel beülhettünk egy étterembe megebédelni." - vallotta be Zsófi a Blikknek, akinek már hiányzik a körforgás, a munka, ezért szeretne minél hamarabb visszatérni a képernyőkre is.