Sokat megtudhattunk már a leszbikus magyar színésznő és szerelmének kapcsolatáról, fotót azonban eddig még nem láthattunk róluk, most azonban a szerető megmutatott egy közös képet!

Nyolc éven át tartott a leszbikus magyar színésznő és fiatal szerelmének viszonya, amelyet nem lehetett kiegyensúlyozottnak nevezni. A színésznő ugyanis csak nagyritkán mutatta ki érzelmeit, ugyanakkor sokszor bántotta fizikailag és szavakkal is a szerelmét. A színpadon kívül is játszott, de olykor kedves gesztusokkal, ajándékokkal halmozta el szeretőjét. Ilyen volt ez a levél, és az a kis rituálé is, mellyel a színpadról üzent szeretőjének. 

Először mutatott közös képet a leszbikus magyar színésznő egykori szerelme - Képünk illusztráció"Forrás: Thinkstock "

"Nem volt olyan előadása, amin ne üzent volna nekem. Volt egy közös jelünk, hogy tapsrendnél, a legutolsó színpadi megjelenésénél a szívére tette a kezét. Ezer ember hitte minden este, hogy ez a közönségnek szólt - nem! - ez az Ő szerelmének üzenete volt - nekem..." - írta legújabb posztjában az egykori szerelmes, aki ezúttal egy közös képet is mutatott magáról és a színésznőről.

Íme, ők!Forrás: Viaszbaba