Völgyi Dániel meglepetés szerelem Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár 6 hónapja alkot egy párt Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel. A focista a neves nap alkalmából élő adásban lepte meg kedvesét egy szál virággal.

Tavaly nyáron szakított volt barátjával Kárpáti Rebeka, de nem sokáig volt egyedül, hamarosan újra rátalált a szerelem a labdarúgó, Völgyi Dániel személyében. A pár a TV2 Mokka című műsorának vendége volt, ahol elmesélték, hogy egy buliban találkoztak először. Bár aznap egy szót sem beszéltek egymással, másnap randit beszéltek meg.

A következő csütörtökön találkoztunk, én akkor még Debrecenben fociztam, akkor tudtam feljönni Pestre, elmentünk egy bárba enni egyet, majd felmentünk a Citadellára." – árulta el a focista, majd Rebeka gyorsan hozzátette nevetve: „És hideg volt, mondta, hogy akkor bújjunk össze..."

A műsor közben egyébként kiderült, hogy pontosan 6 hónapja vannak együtt, és romantikus gesztusként Dani egyszer csak egy fehér rózsát húzott elő a kanapé mögül szerelme legnagyobb meglepetésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.