Magánéletéről vallott Kiss Tibi: bocsánatot kérni egyáltalán nem nehéz

Quimby Lakástalkshow vallomás magánélet Kiss Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Quimby frontembere, Kiss Tibi lesz ma este a VIASAT3 Lakástalkshowjának vendége, aki többek között családjáról, világhoz való hozzáállásáról és szakmájáról is őszintén mesél.

Kiss Tibi saját bevallása szerint korábban hajlamos volt a depresszióra, önpusztító életet élt, ezért mára már nagyon figyel arra, hogy a negatív gondolatok ne határozzák meg a mindennapjait. A Lakástalkshow-ban elárulta, úgy véli, a hozzáállásunktól függ, hogyan éljük meg az életünket.

Arra figyelek oda, hogy az egészséges határnál többet ne szenvedjek egy negatív gondolatban, de megnézem magam benne, megvizsgálom picit a helyzetet, hogy milyen hatásokat ért el, sőt sokszor szükséges is, mert inspirálni tud egy ilyen dolog. Eszembe jut egy gondolat, lesz belőle pár sor, és ha más nem, ebből a rosszból lett egy refrén" – mesélte Lovász Lászlónak.

A magánéletét is szereti intenzíven megélni, felvállalja az érzéseit. A vitás helyzetekben nem fél bocsánatot kérni, azt vallja, nem az a fontos, hogy ki a hibás, mert elnézést kérni akkor is jól esik, ha nem te vagy a felelős.

Én szeretem az összeveszéseket, szeretem néha azt, hogy van feszültség, mozgás a kapcsolatban vagy kis durrogás. De ugyanakkor nagyon kellemes érzés bocsánatot kérni. Nem mindenki tudja, hogy ez milyen jó. Bocsánatot kérni egyáltalán nem nehéz, valószínűleg a saját egónkkal kell megharcolni, de tapasztaltam már sokszor, hogy ez milyen jó. Ha becsapom az ajtót, gyakorlatilag azonnal egy virágárus felé indulok el, öntudatlanul" – vallotta az énekes.

Sokat jár Ázsiába, főleg Thaiföldre, de nem tudna egész életében ott maradni. A nyugati kultúrkör, Európa annyira a részévé vált, hogy akármennyire is paradicsomi, egy idő után visszavágyik. Az összes kontinens közül Európát szereti a legjobban, Magyarország és Budapest számára egy igazi kincsesbánya. A zenélést sem tudná abbahagyni, maximum szüneteltetni, de végleg letenni nem lenne képes.

Kiss Tibi a Lakástalkshow vendége volt Forrás: VIASAT3

Amikor megéreztem, hogy a muzsikának, a zene születésének milyen ereje van, az onnantól már nagyon nehezen enged el. Ilyenkor igazán élőnek érzem magam. Nem is vagyok a tudatában annak, hogy vagyok, hanem átlényegülök ebbe az energiába, ebbe a létezésbe" – magyarázta lelkesedéssel a népszerű énekes.

Kiss Tibi úgy látja, fontos, hogy az embernek legyen egy kialakult világképe ahhoz, hogy bizonyos kérdésekre válaszolni tudjon, és ez fontos a gyerekvállalás terén is. Sokat beszélget fiával, aki annak ellenére, hogy még csak ötéves, már nagyon komoly kérdéseket tesz fel, például a halálról. A népszerű énekes Lovász Lászlónak elárulta, gyereknevelési kérdésekben gyakran ő is a szakirodalomhoz nyúl, de úgy gondolja, a legfontosabb, hogy az ember rendben legyen önmagával.

Kell egy felelősség a gyerekvállaláshoz, de elsősorban szeretet kell, és hogy az ember legyen magával nagyjából rendben. Akkor nehéz, ha valaki nincs rendben magával" - jegyezte meg.

A zene az élőség abszolútuma, a létezésnek egy nagyon kellemes állapotát jelenti számára. Mikor kimegy a színpadra, meg kell feledkeznie a dolgokról, hogy ott lehessen. Ezt az állapotot elérni nem könnyű, meg kellett tanulnia.

Ezt üzente 5 és fél éves kislánya a rákos Székhelyi Józsefnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-ezt-uzente-kislanya-a-rakos-szekhelyi-jozsefnek.htmlCsodaszép üzenetet kapott 5 és fél éves kislányától a tüdőrákkal küzdő Székhelyi József. TV + Sztárok--Megyeri Csilla megmutatta, milyen lakásban fog élni párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-megyeri-csilla-megmutatta-milyen-lakasban-fog-elni-parjaval.htmlBudakalászra költözik Megyeri Csilla és párja, Zsolti. Az Ázsia Expressz sztárja képeket is mutatott albérletükről. TV + Sztárok--Gáspár Laci felesége latexruhában mutatta meg tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-gaspar-laci-felesege-niki-latexruhaban-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlEgy igazi bombanő szerepel Gáspár Laci legújabb klipjében, aki nem más, mint Niki, az énekes felesége. TV + SztárokOrigoÍgy él ma a legendás magyar tévés, Szegvári Katalin http://www.life.hu/sztarok/20180119-igy-el-ma-a-legendas-magyar-teves-szegvari-katalin.htmlTanítóként dolgozik ma a legendás magyar tévés, a 70 esztendős Szegvári Katalin. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLajtai Kati a tévékamerák előtt is megmutatta kisfiát, Mátéthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-lajtai-kati-a-tevekamerak-elott-is-megmutatta-kisfiat-matet.htmlLajtai Kati a tévékamerák előtt is megmutatta kisfiát, Mátét, aki immár másfél esztendős. TV + Sztárok--Hegyi Barbara születésnapján lányával és párjával bowlingozott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-hegyi-barbara-szuletesnapjan-lanyaval-es-parjaval-bowlingozott-foto.html52 éves lett a napokban Hegyi Barbara, akit a kollégái, a családtagjai és a barátai is felköszöntöttek. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.