Egy férfi mumifikálódott holttestét találták meg egy kisvárdai lakásban. Állítólag azé az exrendőré, aki évekkel ezelőtt megölte az anyját. 

Egy mumifikálódott holttestet találtak egy kisvárdai lakásban. A Blikk információi szerint akár évek óta is ott feküdhetett a test, ami állítólag egy exrendőré, aki megölte az édesanyját. A lap egy szomszédot faggatott ki az ott történtekről. 

Mumifikálódott holttestet találtak egy kisvárdai lakásban - Képünk illusztráció"Forrás: Thinkstock "

"Éppen műszakból jöttem haza, amikor nagy zörgés hallatszott a lépcsőházban: a zárat törték fel, mert az ajtó belülről volt kulcsra zárva. Amikor felértem az emeletre, éppen bejutottak a lakásba. Csak annyit hallottam, hogy egy női hang felkiált: »Úr isten, egy néger hulla van a lakásban!«" - mondta a szomszéd. "Évekig csak annyit hallottunk, hogy nehéz léptekkel feloson a lépcsőházban, általában sötétedés után. Később a hangok megszűntek, de eleinte semmi rosszra nem gondoltunk. Titokzatos ember volt, nem nagyon lehetett a környéken látni" - tette hozzá a rendőr.  A mumifikálódott testet a lakás tulajdonosa találta meg, aki az elhalálozott rendőr élettársa volt egykor. 

A holttest állítólag B. Tamásé, akit 2008 decemberében nyolc év börtönre ítéltek, amiért megölte az édesanyját.