Kiderült, mennyit keresnek a magyar focisták

NB I futball focista fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Európai Labdarúgó-szövetség közzétett egy jelentést, amiből kiderül, hogy az egyes magyar klubok mennyit költenek a játékosok béreire.

A jelentésből kiderült, hogy az NBI I klubjai 2016-ban összesen 44 millió eurót költöttek el bérezésre. Ez ezt jelenti, hogy egy átalgos csapat 3,7 millió eurót fizetett ki a dolgozóknak. Ez átszámítva 1,15 milliárd forint. Ennek az összegnek a 75 százaléka került a labdarúgókhoz, a maradékot pedig az egyéb személyzet kapta.

Ezen információk szerint számolta ki a Qubit.hu, hogy a magyar focisták átlagosan évente 100.000 eurót visznek haza. Ez azt jelenti, hogy havonta körülbelül 2,5 millió forint a játékosok átlagbére. Adózás után 1,3 millió forint marad a zsebükben.

Megszólalt a Story4 vezetője: ezért rúgták ki Kadarkai Endréthttp://www.life.hu/sztarok/20180123-megszolalt-a-story4-vezetoje-ezert-rugtak-ki-kadarkai-endret.htmlKadarkai Endre a közösségi oldalán jelentette be, hogy csatornája azonnali hatállyal megszünteti az Arckép és a Nemadomfel című műsorainak gyártását. Most a Story4 vezetője is nyilatkozott.TV + SztárokOrigoBaukó Éva újra szerelmes: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-bauko-eva-ujra-szerelmes.htmlBaukó Éva már nagyon régóta egyedülálló, de úgy tűnik, hogy ennek vége: bevallotta, hogy újra szerelmes. TV + Sztárok--Kiderült: kislányt hord a szíve alatt ÉNB Majahttp://www.life.hu/sztarok/20180123-kislanyt-hord-a-szive-alatt-enb-maja.htmlTerhesfotózáson vett részt az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője, Cséffalvay Dorka, aki végre elárulta, kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt. TV + SztárokOrigo12 évvel fiatalabb pasiba szerelmes Naomi Campbellhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-12-evvel-fiatalabb-rapperbe-szerelmes-naomi-campbell.htmlA nála 12 évvel fiatalabb rapperrel, Skeptával jár a szupermodell Naomi Campbell. A párt nemrég egy buliban látták együtt. TV + Sztárok--Elváltak útjaik: feloszlott a Dolly Plussszhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-elvaltak-utjaik-feloszlott-a-dolly-plusssz.htmlEgy év után máris feloszlik Dolly és Jáger Gyula közös együttese, a Dolly Plusssz. TV + Sztárok--Tóth Gabi kínok között állt színpadra vasárnap este a Sztárban sztár + 1 kicsibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-toth-gabi-kinok-kozott-allt-szinpadra-vasarnap-este-a-sztarban-sztar-1-kicsiben.htmlTóth Gabi vasárnap remek alakítás nyújtott a Sztárban sztár + 1 kicsiben, pedig közben a kínok kínját élte át a fájdalomtól. Reggel még a nyakát sem tudta mozdítani. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.