Mint tudjuk, a leszbikus magyar színésznő és szerelme között nagyon viharos volt a kapcsolat. A szerető könyvében és blogjában olvashattuk, hogy sokszor bántalmazta a nagy művésznő szerelmét, mégis őt perlik kapcsolati erőszakért. 

A leszbikus magyar színésznő szerelme eddig nem lépett a nyilvánosság elé, bár profilból megmutatta már magát, először a TV2 reggeli műsorában láthattuk igazi arcát. A szerető elárulta, nem bosszúból jelentette meg a könyvet, csupán szerette volna, ha az olvasók megismerik a színházak mögötti igazi világot. Kapcsolatukról is beszélt, és arról is, milyen viszonyban van most a színsznővel: perben állnak.

Viaszbaba: kapcsolati erőszak miatt perli a szeretőt a színésznőForrás: Mokka

"Én perelve vagyok, viszont nem a könyv miatt. Én egy büntetőeljárásban vádlott vagyok. A színésznő szerint kapcsolati erőszakban tartottam őt 6 éven keresztül" - mondta a szerető, aki a könyvében ezzel szemben azt állítja, valójában őt bántalmazta a művésznő többször is. A színésznőnek állítólag bizonyítéka sincs az erőszakra, ő mégis vádlott lett. Szerinte a feljelentés a művésznő bosszúja a szakításért, pedig közös megegyezés volt a szétválás, miután a művésznő gyermeke megzsarolta anyját. "Igazából közös megegyezés volt a szakítás. Megzsarolta a 18 éves gyermeke: ha nem fejezi be a kapcsolatot, nem találkozik vele" - mondta a szerető, aki a szétválás után fél évvel tudta meg, hogy a színésznő feljelentette.  "10 nap után hatósághoz fordult, valamiért ez a mániája, hogy rendőrséghez fordul. Fél év múlva tudtam meg, hogy feljelentett" - mondta a volt barátnő.