Brittney Lewis modell állítja, David Copperfield bedrogozta és levetkőztette

Forrás: AFP/Dave Kotinsky -
modell David Copperfield molesztálás metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 61 éves illuzionistát egy egykori modell vádolja azzal, hogy évtizedekkel ezelőtt bedrogozta és levetkőztette őt egy modellversenyen. David Copperfield mindent tagad.

Csak homályos emlékei vannak Brittney Lewis-nak arról, mi történt közte és David Copperfield között a végzetes estén, az egykori modell szerint azért, mert az illuzionista bedrogozta őt. Britteny 17 éves volt, amikor először találkozott David Copperfielddel egy modellversenyen. A bűvész - aki zsűritag volt - később meginvitálta a lányt az egyik show-jára.

David Copperfieldet zaklatással vádolják Forrás: AFP/Dave Kotinsky

Brittenynek fiatal kora miatt engedélyt kellett kérnie az utazáshoz a nagymamájától, aki végül beleegyezett miután David Copperfield a szavát adta, hogy vigyáz a 17 éves lányra, és természetesen külön szobában alszanak. Lewis szerint az utazás jól indult, ugyan egyszer a bűvész meg akarta fogni a kezét, de visszautasította és emlékeztette rá az illuzionistát, hogy csak barátok. A show után egy bárba tértek be, itt kerülhetett valami a lány italába, az emlékei innentől ugyanis nagyon homályosak. "

levette a ruháimat, csókolta az arcomat és lefelé haladt a testemen.

számolt be a lány

David Copperfield reagált a vádakra, mindent tagad és leszögezte, hogy támogatja a #metoo mozgalmat.

Ez történt a Szombat esti láz sztárjaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-ez-tortent-a-szombat-esti-laz-sztarjaival-molnar-andi-sudi-iringo.htmlVan, aki műsort vezet, van, aki ruhát tervet, míg más saját tánciskolát nyitott: ez történt a Szombat esti láz egykori sztárjaival! TV + Sztárok--Volt feleségét keresi Koós Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20180125-volt-feleseget-mariannt-keresi-koos-janos.htmlVolt feleségét keresi Koós János, akiről már közel 45 éve semmit nem hallott. Mint mondja, azért szeretné megtalálni, hogy második feleségével, Dékány Saroltával az oltár előtt is kimondhassák a boldogító igent. TV + Sztárok--Szandi megfürdött a Balatonban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-szandi-megfurdott-a-balatonban-video.htmlSzandi ismét megmutatta, milyen bombázó alakja van, ahogy azt is, hogy még mindig nagyon bevállalós: fogta magát, és csobbant egyet a januári Balatonban. TV + SztárokOrigoKern András: öregnek lenni nem jóhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-kern-andras-oregnek-lenni-nem-jo.htmlNapokon belül betölti 70. életévét Kern András. A színész azt mondja, nem szereti, ha a koráról kérdezgetik. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka már 1,5 milliót bukott magánéleti válsága miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180125-hosszu-katinka-mar-1-5-milliot-bukott-maganeleti-valsaga-miatt.htmlMagánéleti válsága miatt már két versenyt is kihagyott idén Hosszú Katinka. Ezzel pedig az érmek mellett jelentős pénzösszegtől is elesett. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBaukó Éva egy rózsaszín férfi ingben mutatta meg tökéletesre szabott melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-bauko-eva-egy-rozsaszin-ferfi-ingben-mutatta-meg-tokeletesre-szabott-melleit-foto.htmlBaukó Éva ezúttal sem bízta a véletlenre: kipakolta bájait.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.