Ezért szakított Szorcsik H. Viki és Kovács Dániel?

Forrás: Story Magazin -
Kovács Dániel Nádai Anikó Szorcsik H. Viki szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy szerelemnek indult Szorcsik H. Viki és Nádai Anikó exe, Kovács Dániel kapcsolata, de sajnos szakítás lett a vége. Eddig nem lehetett tudni, mi is vezetett a szétváláshoz, de most kiderült, miért ért véget a kapcsolat.

Szorcsik H. Viki és Nádai Anikó exe, Kovács Dániel kevesebb, mint egy év után szakítottak, pedig szerelmük nagyon intenzíven indult. Mindketten azt hitték, hogy megtalálták az igazit, ám valami mégis elromlott. Dani főrendezőként rengeteget dolgozott, Viki pedig a két gyermekével maradt.

Állítólag sokszor vigyázott Dani és Anikó közös kisfiára is.

A pótmamaság vezetett a kapcsolat végéhez? Forrás: Story Magazin

Nem lehetett egyszerű neki a három picivel, különösen, amikor a szülők egyszerre voltak külföldön. Egyre gyakoribbak lettek a súrlódások, mivel Dani két tűzről pattant nő között őrlődött" – árulta el a Story Magazinnak egy a családhoz közel álló ismerős. Hozzátette, a színésznő sokszor kérte párját, találjanak megoldást a helyzetre, de úgy tűnik, nem sikerült. Állítólag Viki még mindig szerelmes, és nagyon nehezen viseli, hogy magára maradt.

Az ismerős szerint a pótmamaság is felőrölte Vikit,

aki újrainduló karrierjét is feláldozta a kapcsolatért.

Baukó Éva egy rózsaszín férfi ingben mutatta meg tökéletesre szabott melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-bauko-eva-egy-rozsaszin-ferfi-ingben-mutatta-meg-tokeletesre-szabott-melleit-foto.htmlBaukó Éva ezúttal sem bízta a véletlenre: kipakolta bájait.TV + Sztárok--Oszter Sándort alkoholistának nevezte bűntársa:"Ittasan nem mindig tudta kontrollálni a cselekedeteit."http://www.life.hu/sztarok/20180125-oszter-sandort-alkoholistanak-nevezte-buntarsa.htmlAhogy azt a Life.hu is megírta, Oszter Sándor ötödrendű vádlottja egy befolyással üzérkedéses ügynek, melyért 4 év börtönbüntetést is kiszabhatnak rá, ha bebizonyososodik bűnössége. Az ügy negyedrendű vádlottja szerint a színész sokat iszik és olyankor nem ura a cselekedeteinek. TV + SztárokOrigoA medence mellől posztolt bikinis fotót a 40 éves Sándor Orsihttp://www.life.hu/sztarok/20180124-a-medence-mellol-posztolt-bikinis-fotot-a-40-eves-sandor-orsi-musorvezeto.htmlMa ünnepli születésnapját a csinos magyar műsorvezető, Sándor Orsi, aki ebből az apropóból egy bikinis fotót is megosztott magáról. TV + Sztárok--Furcsa fotót posztolt Gundel Takács Gábor, nem nyerte el mindenki tetszéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180124-furcsa-fotot-posztolt-gundel-takacs-gabor-nem-nyerte-el-mindenki-tetszeset.htmlOlyan fotót osztott meg Gundel Takács Gábor a Facebook-oldalán, amely a legtöbb követőjét meglepte. Néhányan még a nemtetszésüket is kifejezték. TV + Sztárok--Állást kínál a Buckingham-palota, bárki jelentkezhet ráhttp://www.life.hu/sztarok/20180124-allast-kinal-a-buckingham-palota-barki-jelentkezhet-ra.htmlHa valaki érez magában kellő ambíciót, hogy a Buckingham-palotában dolgozzon, most itt a lehetőség: II. Erzsébet királynő és családja ugyanis kommunikációs asszisztenst keres. TV + Sztárok--Palcsó Tamásra és Dolly összeálltak: együtt énekelnek a Dolly Plusszbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180124-palcso-tamasra-es-dolly-osszealltak-egyutt-enekelnek-a-dolly-plusszban.htmlMindössze egy év után feloszlott Dolly és Jáger Gyula kettőse, vagyis a Dolly Plussz. Sokáig azonban nem kellett szomorkodniuk a rajongóknak: Palcsó Tomi belépésével feltámasztotta a formációt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.