Szandi megfürdött a Balatonban: videó

Forrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala -
bikini Balaton Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi ismét megmutatta, milyen bombázó alakja van, ahogy azt is, hogy még mindig nagyon bevállalós: fogta magát, és csobbant egyet a januári Balatonban. 

Szandit a hideg nem tarthatja vissza attól, hogy strandoljon. Január ide, vagy oda, ő fogta magát, és belecsobbant a Balatonba bikiniben. Bebizonyította, hogy nemcsak bomba formában van, de igazán bevállalós is.

Szandi megfürdött a Balatonban Forrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala

Úgy döntöttem, hogy megnézem, milyen a januári Balaton vize" – ezzel a felkiáltással indult neki Szandi a tónak, mindössze egy törölközővel. Nem sokat teketóriázott, rögtön belegázolt a vízbe, és ahogy kell, megmártózott. „Szerintem olyan 3-4 fokos lehet" – mondta az énekesnő, majd alámerült. Sokáig azért nem időzött a vízben, de arra jó volt a rövid csobbanás, hogy felpezsdítse a vérkeringését, na és persze ő is felébredt.

Kern András: öregnek lenni nem jóhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-kern-andras-oregnek-lenni-nem-jo.htmlNapokon belül betölti 70. életévét Kern András. A színész azt mondja, nem szereti, ha a koráról kérdezgetik. TV + SztárokOrigoEzért szakított Szorcsik H. Viki és Kovács Dániel?http://www.life.hu/sztarok/20180125-ezert-szakitott-szorcsik-h-viki-es-kovacs-daniel.htmlNagy szerelemnek indult Szorcsik H. Viki és Nádai Anikó exe, Kovács Dániel kapcsolata, de sajnos szakítás lett a vége. Eddig nem lehetett tudni, mi is vezetett a szétváláshoz, de most kiderült, miért ért véget a kapcsolat. TV + SztárokOrigoBaukó Éva egy rózsaszín férfi ingben mutatta meg tökéletesre szabott melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-bauko-eva-egy-rozsaszin-ferfi-ingben-mutatta-meg-tokeletesre-szabott-melleit-foto.htmlBaukó Éva ezúttal sem bízta a véletlenre: kipakolta bájait.TV + Sztárok--Oszter Sándort alkoholistának nevezte bűntársa:"Ittasan nem mindig tudta kontrollálni a cselekedeteit."http://www.life.hu/sztarok/20180125-oszter-sandort-alkoholistanak-nevezte-buntarsa.htmlAhogy azt a Life.hu is megírta, Oszter Sándor ötödrendű vádlottja egy befolyással üzérkedéses ügynek, melyért 4 év börtönbüntetést is kiszabhatnak rá, ha bebizonyososodik bűnössége. Az ügy negyedrendű vádlottja szerint a színész sokat iszik és olyankor nem ura a cselekedeteinek. TV + SztárokOrigoVajtó Lajos kiosztotta Ábel Anitát a Sztárban sztár+1 kicsi pontozása miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180125-vajto-lajos-kiosztotta-abel-anit.htmlA Sztárban sztár+1 kicsi című műsorban Fésűs Nelly gyönyörű és elképesztően tehetséges kislánya is a versenyzők között szerepel, Hevesi Tamás oldalán. Az utolsó adásban is a maximumot nyújtották, ám a zsűri hölgy tagjai, Ábel Anita és Tóth Vera ezt a pontjaikkal nem igazán értékelték, amin a nevelőapa nagyon kiakadt. TV + SztárokOrigoFurcsa fotót posztolt Gundel Takács Gábor, nem nyerte el mindenki tetszéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180124-furcsa-fotot-posztolt-gundel-takacs-gabor-nem-nyerte-el-mindenki-tetszeset.htmlOlyan fotót osztott meg Gundel Takács Gábor a Facebook-oldalán, amely a legtöbb követőjét meglepte. Néhányan még a nemtetszésüket is kifejezték. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.