A Real Madrid sztárjaival bulizott Hajdú Péter - Fotók

buli Real Madrid Hajdú Péter party
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Real Madrid sztárjaival bulizott Hajdú Péter. A társaság egy jótékonysági mérkőzés után vágott bele a budapesti éjszakába.

Egy salgótarjáni jótékonysági labdarúgó mérkőzésen lépett fel a Real Madrid, és ha már itt voltak a világhírű klub sztárjai, az esemény után Budapesten buliztak is egy nagyot. A focisták Hajdú Péterrel vágtak bele az éjszakába és egészen hajnalig szórakoztak.

Nagyon sokan felismerték a Real Madrid legendáit, hosszú sorokban álltak az emberek, hogy közös fotókat készíthessenek velük. A hölgyek is kerülgették őket rendesen. Táncoltak hajnalig, pedig reggel kilenckor már a repülőtéren kellett lenniük. Olyannyira összebarátkoztam velük, hogy meghívtak Madridba, legyek vendégük a következő meccsen is" – árulta el a műsorvezető a Blikknek.

Hajdú Péter, aki nemrég arról mesélt, hogy jelenleg a húszévesek élett éli, annak ellenére remekül érezte magát a bulin, hogy néhány nappal korábban egy kispályás meccsen megsérült az ujja, és ellenfelei a jótékonysági mérkőzésen sem kímélték, a vállát is megütötték.

Amavisca szelfi☝ ⚽️ Hala Madrid ✌ ⚽️ #amavisca #realmadrid #gaboragala

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Hala Madrid⚽️✌ #amavisca #pavon #realmadrid #halamadrid #yellow #budapest #partyon

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Csalódottak az erdélyi rajongók: nem vetítik le a Viszkist Csíkszeredánhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-nem-vetitik-le-a-viszkist-csikszeredan.htmlNem lesz látható Csíkszeredán a Viszkis című film, amelyet már több erdélyi moziban is vetítenek. TV + Sztárok--Cseh Laci nem aggódik: szerinte Katinka jól tette, hogy kihagyott két versenythttp://www.life.hu/sztarok/20180126-cseh-laci-nem-aggodik-szerinte-katinka-jol-tette-hogy-kihagyott-ket-versenyt.htmlCseh Laci védelmébe vette Hosszú Katinkát és igen optimistán nyilatkozott: szerinte egyáltalán nem baj, ha az úszónő kihagy néhány versenyt, ráfér a pihenés. TV + SztárokMTIJanza Kata szomorú lenne, ha nem játszhatná többé Sissithttp://www.life.hu/sztarok/20180126-janza-kata-szomoru-lenne-ha-nem-jatszhatna-tobbe-sissit.htmlJanza Kata nagyon szeretné, ha a színház újra leporolná az Elisabeth című darabot és ő játszhatná ismét a főszerepet, ennek azonban több akadálya is lehet. TV + SztárokOrigoKárpáti Rebeka reagált a rosszindulatú kommentekrehttp://www.life.hu/sztarok/20180126-karpati-rebeka-reagalt-a-rosszindulatu-kommentekre-instagram.htmlKárpáti Rebekának a közösségi oldalán szegezték neki a kérdést, hogy miből keresi kenyerét. A gyönyörű modell most válaszolt. TV + Sztárok--16 évvel ezelőtti közös fotót posztolt Rubint Réka és Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180126-16-evvel-ezelotti-kozos-fotot-posztolt-rubint-reka-es-schobert-norbi.htmlEgy 16 évvel ezelőtt készült közös fotóval lepte meg rajongóit Rubint Réka és Schobert Norbi. TV + Sztárok--Karsai Zita 40 felé közeledve dögösebb, mint valaha - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-karsai-zita-40-fele-kozeledve-dogosebb-mint-valaha-fotok.htmlRendszeresen posztol szexi fotókat közösségi oldalára Karsai Zita, aki jelenleg Németországban él. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.