Így néz ki most a MacGyvert alakító színész, Richard Dean Anderson: fotó

Forrás: ABC -
MacGyver fotó Richard Dean Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
MacGyverként híresült el Richard Dean Anderson, mindenki úgy is emlékszik a színészre, mint a férfira, aki bármit képes megszerelni még szerszámok nélkül is. A valóságban azonban nagyon megváltozott az egykori sztár: nem lehet ráismerni.

Kultikus sorozat volt annak idején a MacGyver, ez hozta el Richard Dean Anderson számára az igazi hírnevet. Hét éven át futott a sorozat, melyben MacGyver még a legreménytelenebb helyzetekre is talált megoldást.

Nem hasonlít önmagára a MacGyver sztárja Forrás: ABC

1992. május 21-ig futott, ezután főként filmszerepekben tűnt fel Richard Anderson, később pedig a Csillagkapu című sorozatban szerepelt egészen 2005-ig. Azóta nem nagyon látható a nagy nyilvánosság előtt a sztár, akit legfrissebb fotóján fel sem lehetne ismerni.

Richard Dean Anderson: nagyon megváltozott Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dobn Guts


Richard Dean Andersont Malibuban kapták lencsevégre vásárlás közben, és bár természetes, hogy öregedett az elmúlt években, mégis elképesztő, hogy mennyire nem hasonlít arra az emberre, akire a MacGyverből emlékezünk. Nemcsak az ősz haja, vagy mackósabb testalkata miatt, az arcvonásai is nagyon megváltoztak az évek alatt. Egyesek szerint hízása miatt tűnt el a nyilvánosság elől, a hivatalos indoklás szerint azonban a családjával akar lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.