15 éves lányokkal szexelt a pedofil magyar paralimpikon

Forrás: Shutterstock -
szex pedofil paralimpikon gyerekprogram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beismerte tették a 30 éves paralimpikon: 15 éves lányokkal szexelt pénzért, akiket egy közösségi oldalon ismert meg.

Tavaly év elején ismerkedett meg a férfi az egyik fiatal lánnyal, aki a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ egyik vidéki lakásotthonának lakója. Fotózás ürügyével kért tőle találkozót, ám helyette fizetett neki a szexért. 10 ezer forintot adott a kislányak, aki később barátnőjét is beszervezte.

Forrás: Shutterstock

Gyermekprostitúció és gyermekpronográfia miatt jogerősen egy év négy hónap, két évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a bíróság a magyar paralimpikont.

A férfi nem tagadta tettét.

Az utcán esett egymásnak két nő, videó is készült a verekedésrőlhttp://www.life.hu/news/20180130-az-utcan-esett-egymasnak-ket-no-video-is-keszult-a-verekedesrol.htmlSokkoló jelenetet vett fel egy járókelő a kamerájával: egy ír város bevásárlóutcáján két nő esett egymásnak. NewsThinkstockÚgy szappanozza magát a patkány, mint egy ember: videóhttp://www.life.hu/news/20180130-ugy-szappanozza-magat-a-patkany-mint-egy-emeber.htmlA patkány nem tartozik a legnépszerűbb állatok közé, de ez a videó most sokakkal megszerettetheti a kis rágcsálót: annyira cuki, hogy úgy fürdik, mint egy ember! NewsOrigoNatascha Kampusch megszólalt a Turpin- család ügyével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20180130-natascha-kampusch-elmondta-velemenyet-a-turpin-csalad-ugyevel-kapcsolatban.htmlMint ismeretes, néhány hete derült ki, hogy egy házaspár a világtól izolálva, leláncolva tartotta 13 gyermeküket, akik közül hatan még kiskorúak. Natascha Kampusch is megszólalt az ügyben. NewsAFPKiderült: ezért cserélte le a rendőrség VV Fani körözési fotójáthttp://www.life.hu/news/20180129-ezert-cserelte-le-a-rendorseg-vv-fani-korozesi-fotojat.htmlHivatalos közleményben reagált a rendőrség arra, miért cserélték le néhány nappal ezelőtt VV Fanni körözési fotóját. News--Nyilatkozott az Olaszországban meggyilkolt magyar prostituált testvérehttp://www.life.hu/news/20180129-nyilatkozott-az-olaszorszagban-meggyilkolt-magyar-oromlany-testvere.htmlMeggyilkoltak egy 24 éves prostituáltként dolgozó nőt Olaszországban. A szörnyű tragédiáról testvére nyilatkozott. News--Nyomozás indulhat a Thaiföldön elhunyt magyar turista ügyébenhttp://www.life.hu/news/20180127-nyomozas-indulhat-thaifoldon-elhunyt-magyar-turista-ugyeben.htmlThaiföldön vélhetőleg ételmérgezés miatt meghalt egy magyar turista. Egyelőre csak találgatnak arról, hogy mit is ehetett a férfi, biztosat csak a boncolás után lehet tudni, de ha az, amire gondolnak – kígyómakréla -, akkor bizony Magyarországon is eljárás indulhat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.