Zuhanyozó patkány: az az állat igazából szenved

"Forrás: YouTube " -
patkány szenvedés zuhanyzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte egy pillanat alatt bejárta az egész világot egy patkányról készült videó, amely úgy zuhanyozik, akár egy ember. Sokan hihetetlenül édesnek találják, de a valóságban az az állat szenved, és még csak nem is patkány.

Egyáltalán nem olyan cuki, mint amilyennek tűnik a zuhanyzó patkány videója, pedig a napokban bejárta a világot. Több dolog sem stimmel azonban a felvétellel. Tuomas Aivelo, a Helsinki Egyetem biológusa hívta fel a figyelmet arra, hogy a rágcsálók nem fürdenek így, ezek a szenvedés jelei. Valószínűleg valaki bekenhette szappannal az állatot, aminek a bőrét irritálja szer, ezért viselkedik így.

Ez az állat igazából szenved "Forrás: YouTube "

Másrészt pedig, nem is patkány van a képen. Többeknek is feltűnt, hogy nincs olyan hosszú farka, mint a patkányoknak, a szakértők szerint egy pakarána nevű állat látható a felvételen, amely Dél-Amerikában őshonos, de ha még tévednek is, az az egy biztos, hogy egyik rágcsáló sem élvezi az ilyen fürdőt, sőt ez igazából kínzás.

Egy 9 éves kisfiú is jelentkezett a NASA álláshirdetésérehttp://www.life.hu/news/20180131-egy-9-eves-kisfiu-jack-davis-is-jelentkezett-a-nasa-allashirdetesere.htmlÁllást hirdetett a NASA, egy 9 éves kisfiú pedig jelentkezett is rá. Kézzel írt levele az egész internetet bejárta. News--Szerdán kezdődik a Teréz körúti robbantó pere: a túlvilági erőket hibáztatjahttp://www.life.hu/news/20180131--szerdan-kezdodi-a-terez-koruti-robbanto-pere-a-tulvilagi-eroket-hibaztatja.htmlJanuár 31-én szerdán kezdődik a Teréz körúti robbantó büntetőpere, akár életfogytiglant is kaphat tettéért ifjabb P. László. Eddig nem mondta el, miért robbantott, de korábban már beszámolt bizonyos túlvilági erőkről: azokat hibáztatja. NewsOrigoAz utcán esett egymásnak két nő, videó is készült a verekedésrőlhttp://www.life.hu/news/20180130-az-utcan-esett-egymasnak-ket-no-video-is-keszult-a-verekedesrol.htmlSokkoló jelenetet vett fel egy járókelő a kamerájával: egy ír város bevásárlóutcáján két nő esett egymásnak. NewsThinkstockSzerdán kezdődik a Teréz körúti robbantó büntetőperehttp://www.life.hu/news/20180130-a-terez-koruti-robbanto-pere-szerdan-indul.htmlSzerdán indul a Teréz körúti robbantó büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken.A vádlott akár életfogytiglant is kaphat. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoNatascha Kampusch megszólalt a Turpin- család ügyével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20180130-natascha-kampusch-elmondta-velemenyet-a-turpin-csalad-ugyevel-kapcsolatban.htmlMint ismeretes, néhány hete derült ki, hogy egy házaspár a világtól izolálva, leláncolva tartotta 13 gyermeküket, akik közül hatan még kiskorúak. Natascha Kampusch is megszólalt az ügyben. NewsAFPÍgy néz ki egymás mellett a világ legmagasabb és legalacsonyabb embere - Fotóhttp://www.life.hu/news/20180129-igy-nez-ki-egymas-mellett-a-vilag-legmagasabb-es-legalacsonyabb-embere.htmlTalálkozott a világ legmagasabb és legalacsonyabb embere és természetesen a jeles alkalomból közös fotó is készült róluk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.