A Barátok köztös Nyári Dia és Peti videóit szétszedik a kommentelők

Forrás: Facebook/Barátok közt -
Facebook Nyári Diana videó kommentelők terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A terhesség bejelentése, és az azokra adott különböző reakciók: ezt dolgozza fel Nyári Dia és Peti vlogjaikban, de nem mindegyik jött át a követőknek.

Ha minden jól megy, a terhesség bejelentése egy örömteli esemény, de nem mindig reagál a leendő apuka jól az ilyen helyzetekben, ezt próbálja kifigurázni a Barátok köztös Nyári Dia és Peti minivideóikban. A kommentelők viszont nincsenek túlságosan elragadtatva ettől, egyszerűen nem értik, miért van szükség ezekre a kínosra sikerült minifilmekre.

A Barátok köztös Nyári Dia és Peti videóit szétszedik a kommentelők Forrás: Facebook/Barátok közt

Összesen 3 vidó készült ebben a témában eddig, de osztatlan sikert egyik sem aratott. Íme, a kommentelők kritikái.

  • „De ebbe mi vicces???? Ahogy 2 nappal ezelőtt is írtam, nézzétek meg Gálvölgyi, vagy Bajor vagy Kern humorát... Ha utánuk ez a színvonal lesz a meghatározó Magyarországon hosszú távon, akkor nagy bajba vagyunk..."
  • „Kicsit erőltetett, ahogy az ezelőttiek is"
  • „Elfogadhatatlan"
  • „Mire jó ez a bohóckodás"
Szente Vajk elárulta, valóban együtt van-e Bódi Sylvivelhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-szente-vajk-elarulta-valoban-egyutt-van-e-body-sylvivel.htmlSzente Vajk most végre tiszta vizet öntött a pohárba és a közösségi oldalán árulta el, igazak-e a pletykák, miszerint együtt van Bódi Sylvivel. TV + SztárokOrigoGáspár Győző belenézett a kamerába és bocsánatot kért: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-gaspar-gyozo-belenezett-a-kameraba-es-bocsanatot-kert-video.htmlGáspár Győző újabb problémás ügybe keveredett, egy korábbi kijelentése miatt becsületsértésért jelentették fel. TV + Sztárok--Tovább halogatja az esküvőt a Barátok közt sztárja, Solti Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-tovabb-halogatja-az-eskuvot-a-baratok-kozt-sztarja-solti-adam.htmlTovább halogatja az esküvőt a Barátok közt jóképű színésze, Solti Ádám és kedvese, Bernadett. Nyomós okuk van rá. TV + SztárokOrigoMeghan Markel köszöntőt mondhat az esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-meghan-markel-koszontot-mondhat-az-eskuvojen.htmlMeghan Markle, Harry herceg menyasszonya azt tervezi, hogy köszöntőt mond az esküvőjén. Ezzel figyelmen kívül hagyja a királyi család több évszázados hagyományát.TV + Sztárok--Viaszbaba: közös fotót mutatott a leszbikus színésznő volt szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180201-kozos-fotot-mutatott-a-leszbikus-szineszno-volt-szerelme.htmlA leszbikus magyar színésznő és szerelmének kapcsolata mindenki számára ismert, és már a fiatal szerető kiléte sem titok. A művésznő nevét azonban még nem ismerjük, de itt egy újabb közös fotó kettejükről. TV + SztárokOrigoMegható: a Facebookon vallott szerelmet Istenes Bence Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-meghato-a-facebookon-vallott-szerelmet-istenes-bence-csobot-adelnak.htmlA közösségi oldalon vallott szerelmet gyermeke anyjának, Csobot Adélnak Istenes Bence. A rajongók könnyekig hatódtak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.