Shane Tusup feladhatta a harcot Hosszú Katinkáért

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
házasság válság Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup nem küzd tovább Katinkáért? A Blikk szerint arra utalnak a jelek, hogy feladta a harcot a házasságáért.

Tavaly decemberben költözött szét Hosszú Katinka és Shane Tusup. Nem csak a magánéletben nincsenek együtt, a közös munkát is szüneteltetik. Az úszónő korábban meg is erősítette, hogy kapcsolatuk nehéz időszakon megy keresztül, de az okokról nem beszélt. Sokak szerint Tusup vehemens, agresszív viselkedése miatt telt be a pohár Katinkánál. Tusup többször bűnbűnó idézeteket posztolt közösségi oldalán, majd az Év Sportolója Gálán nyilvánosan, magyarul is bocsánatot kért. Úgy tűnik azonban, hogy hiába, a házasok között lévő feszültség nem oldódik, nem közelednek egymáshoz azóta sem.

Úgy tűnik, nem lesz békülés Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Tusup közösségi oldala már két hete csendes, nem posztolt semmit - írja a Blikk. Az edzésekre továbbra sem együtt járnak, mindig más időpontban érkeznek a Duna Arénába. Katinka továbbra is Dudás Dániellel edz, és a közösségi oldalán megjelent posztok, fotók szerint felszabadult, jól érzi magát a bőrében. A minap Shane is egy másik nővel távozott az uszodából, egyik kollégájával, az úszóiskola egyik okatatójával távozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.