Beadta a válópert Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari

Forrás: dancsannamari.com/Facebook/KerényiMiklósMáté -
Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari válás megcsalás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már biztos: elválik Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari. A színész most elárulta, miért döntöttek így.

December elején bombaként robbant a hír, hogy véget ért Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari házassága. Kiderült, a színész egyik fiatal kolléganőjével, Kardffy Aishával jött össze, bár ő azt állítja, csak hónapokkal azután találtak egymásra, hogy elköltözött otthonról.

A házaspár most már biztosan válik, hiszen beadták a válópert. Kerényi Miklós Máté a hot! magazinnak elárulta, a döntést csakis kisfiuk érdekében hozták meg.

Én azt szeretném, és az motivált leginkább a döntésemben, hogy Ádám mellett két boldog ember legyen. Még véletlenül sem szerettem volna olyan sorsra ítélni őt, hogy bár a szülei együtt vannak, boldogtalanok. Az ő szülei igenis legyenek egészséges, boldog emberek!" – nyilatkozta a színész, majd hozzátette, nagyon fél attól, hogy esetleg nem lesz jó édesapa. „A legjobban Ádám miatt féltem, hiszen ha valaki szülő lesz, örök „rettegés" az élete, hogy mindent jól csináljon. Nem vele élek majd, vajon jó lesz-e így, de tudtam, hogy neki és nekünk is így a jobb."

A színész úgy fogalmazott, nem titkos szakításuk oka, ugyanakkor erről nem szeretne többet beszélni. Dicsérte feleségét is, aki szerinte nagyon jó anya és bizakodik, hogy a kezdeti sérelmek ellenére később még lehetnek barátok.

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté most már biztosan válik Forrás: dancsannamari.com/Facebook/KerényiMiklósMáté

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.