Megemelték Medveczky Ilona nyugdíját

Forrás: Pomozi Péter, Copyright http://renzo.hu/Gelner Lorand -
Medveczky Ilona nyugdíj kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült: Medveczky Ilona márciustól kezdve megkapja a havi 121 ezer forintos művészjárulékot.

Nem kell többé nélkülöznie Medveczky Ilonának, az eddig közel 70 ezer forintos nyugdíjából élő művész ugyanis a jövő hónaptól kezdve megkapja a művészjárulékot.

"A Magyar Művészeti Akadémiához kellett benyújtani a kérelmet, és nem is kellett sokat várnom a válaszra. 2004-ben tüntettek ki Magyarország Érdemes Művésze díjjal, ennek alapján ítélték meg a művészjáradékot. Márciustól fogják utalni az összeget a bankszámlámra. Ha minden igaz, akkor százhuszonegyezer forinttal lesz magasabb a nyugdíjam" – árulta el a Ripostnak.

Medveczky Ilona több nyugdíjat fog kapni Forrás: Pomozi Péter, Copyright http://renzo.hu/Gelner Lorand

Nem mindenki örül azonban a jó hírnek, a nyugdíjasok például az ATV Facebook-oldalán akadtak ki, mondván, szerintük Medveczky Ilona meg sem érdemli ezt az összeget.

"Lesz pénz tankolni a Mercit"

"Kisírta? A többi kis nyugdíjasnak mikor lesz könnyebb az élete? Közben meg él, mint Marci hevesen a többi siránkozó "művésszel" együtt! Tisztelet a kivételnek!"

"A 70 ezres nyugdíjam nekem is nőhetne 100 fölé"

"Adózni kellett volna tisztességesen. Volt miből."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.