Bikinis fotóval nosztalgiázik Ada

Forrás: Pintér Adrienn Ada/Facebook -
Maldív-szigetek Pintér Adrienn Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy emlékét osztotta meg Ada a Facebookon, amikor is a Maldív-szigeteken nyaralt. 

Posztja alapján a télből a nyárba kívánkozik a csinos műsorvezető, és meg is mutatta, hova.

Ada - úgy tűnik -, mint ahogyan a legtöbben, nem nagyon kedveli a téli hideget, a legfrissebb posztja szerint még az ágyból is nehéz ilyenkor kikecmeregnie.

"Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem a téli sötétségben nehezebben megy a korán kelés, mint mondjuk nyáron. Na meg persze akkor is, ha muszáj korán kelni... Akkor tuti megnyomom a szundit még legalább 2, vagy inkább 3-szor. Bezzeg, ha délig alhatnék kukorékolnék reggel 6-kor" - olvasható.

50 millás sportautóban feszít Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-50-millas-sportautoban-feszit-molnar-aniko-tordai-istvan.htmlMolnár Anikó a Sport Verda Lady című műsorban egy 50 millás Porschéban ülve beszélt férfiakról, hízásról, gyermekvállalásról. TV + SztárokOrigoÍgy él ma a 73 éves Kudlik Júliahttp://www.life.hu/sztarok/20180203-igy-el-ma-a-73-eves-kudlik-julia-delta-bemondono.htmlA volt bemondónő fontosnak tartja azt is, hogy napi négy kilométert sétáljon. „Ez és a reggeli 10 perces torna a legjobb gyógyszer a csontritkulásra" - nyilatkozta a Bestnek. TV + Sztárok--Feladta a reményt VV Fanni édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20180202-feladta-a-remenyt-vv-fanni-edesanyj.htmlFanni édesanyja már nem hisz abban, hogy visszakaphatja gyermekét. TV + Sztárok--Tragikus: Pallavicini Zita anyukája öt hónapos terhes volt, amikor meggyilkolták (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180202-pallavicini-zita-anyukaja-ot-honapos-terhes-volt-amikor-meggyilkoltak.htmlAz őrgrófnő őszintén beszélt Joshi Bharatnak a családi tragédiáról.TV + SztárokOrigoSzakított menyasszonyával L.L. Juniorhttp://www.life.hu/sztarok/20180202-szakitott-menyasszonyaval-kingaval-l-l-junior.htmlAhogyan már írtunk róla, L.L. Junior titokként kezeli a közte és Körtvélyessy Zsolt lánya között lévő viszonyt, de már napokkal ezelőtt felmerült: kapcsolatuknak vége. A szemfülesek kiszúrták, hogy a Facebookon sem ismerősei egymásnak, valamint Kinga átállította kapcsolati státuszát. Eddig az volt beállítva, hogy eljegyezve, de most a következő olvasható: nincs megjeleníthető kapcsolat.TV + Sztárok--Meghitt fotó: Instagramján vallott szerelmet Dobó Kata Zsidró Tamásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180202-instagramjan-vallott-szerelmet-dobo-kata-zsidro-tamasnak.htmlA színésznő és a mesterfodrász a mai napig odavannak egymásért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.