Orosztanárnőjébe volt szerelmes a kamasz Schobert Norbi

Forrás: RTLKLUB -
#Bochkor tanárnő Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A #Bochkor vasárnap esti adásának felvételén mesélte el kamaszkori szerelmének történetét a fitneszguru. 

Norbi felidézte, hogy igencsak bukásra állt oroszból, de aztán gyorsan összeszedte magát, amikor egy fiatal tanárnő kezdte tanítani a nyelvet. Márta tíz évvel volt idősebb Norbinál, a kamasz fiú pedig fülig szerelmes lett belé a korrepetálások során. Minden lehetséges módon igyekezett a tanárnő tudtára adni az érzéseit, ám hiába - írja a Ripost.

„Mindig nagyon közel ültem hozzá, virágot vittem neki, és annyira küzdöttem az orosszal, hogy rá egy évre nyelvi versenyt nyertem" – mesélte Schobert.

Forrás: RTLKLUB

Halottnak tettette magát Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180203-halottnak-tettette-magat-schobert-norbi-egy-olaszorszagi-snowboardozas-alkalmaval.htmlAz ATV-n futó #Bochkor vasárnapi adásának felvételén arról a férfiról beszéltek a meghívottak, aki megrendezte a halálát, hogy ne kelljen kifizetni a tartozásait. Schobert Norbi a téma kapcsán elmesélte, hogy 14 éve ő is a színlelést választotta olaszországi snowboardozás alkalmával. TV + Sztárok--Korhatáros szerelem: Júlia kiadja Bőgős Bandi útjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180203-korhataros-szerelem-julia-kiadja-bogos-bandi-utjat.html"Soha többet nem akarok rólad hallani, érted?" - ezekkel a mondatokkal adta ki szeretője útját a Korhatáros szerelem Júliája, azaz Dobó Kata. A nő megcsalta férjét, de belátta, őt szereti és nem Bőgős Bandit, akit egyébként Fenyő Iván alakít. TV + SztárokOrigoÍgy él ma a 73 éves Kudlik Júliahttp://www.life.hu/sztarok/20180203-igy-el-ma-a-73-eves-kudlik-julia-delta-bemondono.htmlA volt bemondónő fontosnak tartja azt is, hogy napi négy kilométert sétáljon. „Ez és a reggeli 10 perces torna a legjobb gyógyszer a csontritkulásra" - nyilatkozta a Bestnek. TV + Sztárok--Rubint Réka meglepetésvendéggel és Larával készül a Story Gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20180203-rubint-reka-egy-meglepetesvendeggel-es-laraval-keszul-a-story-galara.htmlRubint Rékáéknál is megkezdődött már a visszaszámlálás az idei Story Ötcsillag- és Értékdíj Átadó Gálára, amelyet február 10-én tartanak. A fitneszlady ezúttal is a férje, Norbi oldalán érkezik, és a tavalyihoz hasonlóan idén szintén magával hozza a nagylányát, Larát, illetve az unokahúgát, Rellát, valamint még egy "meglepetésvendéget". TV + Sztárok--Meghitt fotó: Instagramján vallott szerelmet Dobó Kata Zsidró Tamásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180202-instagramjan-vallott-szerelmet-dobo-kata-zsidro-tamasnak.htmlA színésznő és a mesterfodrász a mai napig odavannak egymásért. TV + SztárokOrigo50 millás sportautóban feszít Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-50-millas-sportautoban-feszit-molnar-aniko-tordai-istvan.htmlMolnár Anikó a Sport Verda Lady című műsorban egy 50 millás Porschéban ülve beszélt férfiakról, hízásról, gyermekvállalásról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.