Közleményt adott ki a rendőrség VV Fanni meggyilkolásáról

Forrás: -- -
rendőrség Doszpot Péter VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, kiverte a rendőrségnél a biztosítékot, hogy önkéntes szakértők is foglalkoznak VV Fanni meggyilkolásával és az ügyben folyó nyomozással, így megnehezítik azt. A hatóság mindig annyit kommunikál, amennyit a nyomozás érdekei megengednek számukra. A rendőrség a napokban hivatalos közlemény adott ki, amelyet a police.hu oldalon tett közzé.

"A rendőrségi nyomozás következetes. Célja a történeti tényállás teljes körű felderítése, melyhez a tervszerű munka és nem a magukat életvédelmi szakértőnek tituláló egykori nyomozók, valamint védőügyvédek ötletelései vezetnek, így a nyomozóhatóság a jövőben is ezek alapján, a nyilvánosság kizárásával végzi feladatát" - írták a közleményben, amelyben egyértelműen B. László és a Novozánszki család ügyvédjére, illetve Doszpot Péterre céloztak, olvasható a Borsban.

"B. Lászlót még sokáig bent lehet tartani, de ez egyre nehezebb lesz. Sajnos az idő neki dolgozik. Ha nem lehet megállapítani a szándékosságot, akkor nehéz lesz vádat emelni a gyanúsított ellen. Persze ez nem jelenti azt, hogy a Fanni megölésével és eltüntetésével gyanúsított, előzetes letartóztatásban lévő B. László megússza az ügyet. Öt hónapja még biztosan van a zsaruknak, hogy lakat alatt tartva faggassák" - nyilatkozta korábban a lapnak a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályának egykori vezetője.

"Az idő túlnőtt Doszpoton. Az egykori sztárnak kikiáltott nyomozó, focinyelven szólva ma már nem férne be a kezdő tizenegybe. VV Fanni ügyére semmi rálátása sincs, nem ismeri a részleteket, éppen ezért nem is kellene véleményeznie, főleg nem tippeket adnia a gyanúsítottnak és védőjének" - nyilatkozta a napilapnak rendőrségi forrása.

"Én már csak mosolygok ezen az egészen. Nem szeretnék többet nyilatkozni ebben az ügyben" - reagált Doszpot.

Forrás: ATV

Félrenyelt anyatej okozta a berlini állatpark jegesmedvebocsának haláláthttp://www.life.hu/news/20180202-felrenyelt-anyatej-okozta-a-berlini-allatpark-jegesmedvebocsanak-halala.htmlFélrenyelt anyatejtől kapott végzetes tüdőgyulladást a berlini Tierpark legújabb jegesmedvebocsa, amely 26 naposan pusztult el egy hónapja - közölték a halál okát vizsgáló állatpatológusok.NewsOrigoNagyon hideg lesz februárbanhttp://www.life.hu/news/20180202-nagyon-hideg-lesz-februarban-idojaras.htmlVéget ér a téli tavasz, a pluszfokok után kemény mínuszok jönnek februárban. News--Hó és eső várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20180202-ho-es-eso-varhato-a-hetvegen-idojaras.htmlAz OMSZ figyelmeztetése szerint estétől a Nyugat-Dunántúlt csapadékzóna éri el, melyből egészen szombatig várható eső, havas eső, havazás az országban. Péntek éjfélig a csapadék mennyisége a nagyjából a Zala-Nógrád sávban 15, ezen belül a Délnyugat-Dunántúlon 20 milliméter körül alakulhat.Már pénteken megérkezhet a hó. News--Megszólalt VV Fanni családjának ügyvédjehttp://www.life.hu/news/20180126-megszolalt-vv-novozanszki-fanni-csaladjanak-ugyvedje-rtl-klub.htmlA november 20-án eltűnt Novozánszki Fanni családjának ügyvédje az RTL Klub-nak arról beszélt, az állítólagos gyilkosnak 4 napja lehetett a holttest eltüntetésére.Ahogy már írtunk róla a rendőrség továbbra is csúcstechnológiai eszközökkel és speciális szakértőkkel keresi a lány holttestét. News--Erős havazás bénította meg a forgalmat a japán Honsú sziget középső részénhttp://www.life.hu/news/20180202-eros-havazas-benitotta-meg-a-forgalmat-a-japan-honsu-sziget-kozepso-resze.htmlErős havazás bénította meg a forgalmat a japán Honsú sziget középső részén, az ítéletidővel hozható összefüggésbe egy ember halála és tucatnyi sérülése - jelentette a Kyodo hírügynökség.News--Felakasztotta magát egy férfi a beregszászi temetőben (18+) http://www.life.hu/news/20180128-felakasztotta-magat-egy-ferfi-a-beregszaszi-temetobe.htmlRettentő látvány fogadta az embereket a beregszászi temetőben: egy férfi felakasztotta magát.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.