Az önkormányzat szerint Benkő Lászlónak le kell dózerolnia balatoni mulatóját

"Fotó: Bielik István - Origo " -
Omega Benkő László mulató Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem engedélyezi tovább Benkő László és fia, Balázs balatoni mulatójának működését a Zamárdi Önkormányzat. A zenészt Till Attila is védelmébe vette.

- Az önkormányzat egy megbízottja kiment a helyszínre megmérni a hangerőt, a jegyzőkönyvbe pedig azt írta, hogy a PartyFészek egyik illetékese is jelen volt a méréskor. Ez nem igaz, ezért feljelentést tettünk okirat hamisítás miatt – mondta a Borsnak adott interjújában Benkő László zenész, aki fiával 11 éve működteti a Balaton-parti mulatót. Az önkormányzati területen lévő PartyFészek bérleti szerződését a zajra hivatkozva nem hosszabbította meg az önkormányzat, most azt kérik Benkőtől, dózerolja le az épületet.

Benkő László reméli, hogy ez csak egy rossz álom. "Fotó: Bielik István - Origo "


Mint mondják: ez egy családi mulató, ahol színházi előadástól a koncerteken át a gyerekprogramokig a legkülönfélébb szórakozási lehetőségeket kínálták a nyaralóknak. A zenész hozzátette: az okiratba került valótlanság miatt a rendőrséghez fordultak.

Till Attila is védelmébe vette Benkő Lászlót. Mint a Borsnak elmondta: a PartyFészket vétek lenne bezárni hiszen igazi közösségi hely, ahová családdal is lehet járni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.