Brüsszelből került elő a Pécsről eltűnt svéd orvostanhallgató

Forrás: Facebook/Eltűnt emberekért-megoszthatod -
svéd Pécs orvostanhallgató Brüsszel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pécsi kórház sürgősségi osztályáról tűnt el egy svéd orvostanhallgató, akiért családja és barátai mindent tűvé tettek. Szerencsére sikerült is megtalálniuk: Brüsszelben volt.

Nagy riadalmat okozott a svéd orvostanhallgató, ugyanis nyomtalanul eltűnt a pécsi kórház sürgősségi osztályáról, ahová betegként került be. Barátai a Facebookon angolul és magyarul kértek segítséget, hátha valaki látta a 33 éves férfit, és tud segíteni. Johan a források szerint régóta Pécsett élt, és nem szokott nyomtalanul eltűnni, ezért nagyon aggódtak érte a szerettei.

Brüsszelből került elő a Pécsről eltűnt svéd orvostanhallgató Forrás: Facebook/Eltűnt emberekért-megoszthatod

Szerencsére sikerült megtalálniuk az orvostanhallgatót, élve és biztonságban került elő a férfi Brüsszelből. Az eltűnéséről készült posztot is frissítették. „Most értesültünk róla, hogy Johant épségben megtalálták Brüsszelben, Belgiumban. Köszönjük a támogatást és az erőfeszítést. A megosztások és a keresés véget érhet. Kérünk mindenkit, kezelje diszkréten az ügyet, a nyilvánosságot mellőzve" – idézi a Szabad Pécs a barát posztját, aki arról nem közölt információt, hogy hogyan és miért került a pécsi sürgősségi osztályról a férfi Brüsszelbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.