Chris Hemsworth szerelem Angelina Jolie pletyka Elsa Pataky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a házas Chris Hemsworth-t szemelte ki magának Brad Pitt volt felesége, Angelina Jolie. A két színész már a Golden Globe-díjátadón is egymás mellett ült.

Másfél évvel válása után új pasit szemelt ki magának Angelina Jolie, nem is akárkit: a házas Chris Hemsworth-t. A Radar Online azt írja, nem véletlen, hogy már a Golden Globe-on is egymás mellé ültek le, a színésznőnek nem titkolt célja, hogy meghódítsa a nála 8 évvel fiatalabb férfit.

Egyszerűen imádja a filmjeit, nagyszerű színésznek tartja, és nagyon szeretne a közeljövőben egy közös filmben szerepelni vele. Angelina hamarosan visszatér a munkába és úgy tervezi, hogy egy akciófilmben játssza a főszerepet Chris partnereként." – árulta el egy bennfentes.

Angelina Jolie-t egyébként nemrég a rapper és filmkészítő praCH Ly-vel hozták hírbe, de úgy tűnik, hamar túllépett rajta.

Most már csak az a kérdés, mit szól a pletykákhoz Chris Hemsworth gyönyörű felesége, három gyermekének édesanyja, Elsa Pataky...

Chris Hemsworth a Golden Globe-díjátadón Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.