Edit asszonynak nem tetszett a Jimmy életéből készült musical

Forrás: MTI/Földi Imre -
musical Zámbó Jimmy Pintér Tibor Edit asszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy életéből musical készült Pintér Tibor irányítása alatt és főszereplésével. A botrányokkal övezett színdarab ősbemutatóját már megtartották, de Edit asszony nem volt elragadtatva.

Pintér Tibor Zámbó Jimmy életét vitte színpadra, már a készülődés alatt kiemelt figyelmet kapott a darab. A színész tett arról, hogy mindenki tudjon a musicalről, amit kisebb botrányok is öveztek, például Tenya elhíresztelte, Tóth Andi is szerepelni fog a darabban, ő viszont mit sem tudott az egészről. Később a zeneszerzők okoztak fejfájást Tenyának, mivel ők nem adtak engedélyt Jimmy számainak feldolgozására.

A Zámbó Jimmy életéből készült musical nem tetszett a családnak Forrás: MTI/Földi Imre

Ilyen körülmények között vitték színpadra a darabot, aminek az ősbemutatóját természetesen Jimmy családja is megtekintette, és nem voltak elragadtatva a musicaltől. Edit asszony legalábbis biztosan nem. A Bors információi szerint a Király özvegye az első felvonás után sírás közeli állapotba került, azt mondogatta az ismerőseinek, bánja, hogy engedélyt adott a musicalre. „E

a szavaiból egyértelműen érződött, gyalázatosnak tartja az előadást, méltatlannak Jimmy emlékéhez"

Az első részből, megmondom őszintén, nem értettem semmit. Tizenhét éve ment el a testvérem, azóta nagyon sokan akartak életrajzi filmet, könyvet készíteni az életéből. Pintér Tibort azonban becsülöm, mert volt benne bátorság, hogy színre vigye"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.