Istenes Nátán életében először ült repülőre, szülei képet is posztoltak róla

Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence repülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még 2 éves sincs, de máris túlvan élete elő repülésén Istenes Nátán. Büszke szülei az utazás előtt posztoltak a közösségi oldalra.

Továbbra is Budapest és Köln között ingázik az Istenes család. Bár hivatalosan már Németországban élnek, egy-egy munka miatt gyakran látogatnak haza. Nemrég Csobot Adél fakadt ki akkor, amikor pár napra el kellett szakadnia kisfiától, most azonban együtt utazott a család. Egyelőre nem tudni, mennyire élvezte az utat a kis Nátán, mindenesetre a szülei nagyon izgatottnak tűntek azon a fotón, amit Istenes Bence posztolt.

Önkívületi állapotban ünnepelt Varga Miklós és családjahttp://www.life.hu/sztarok/20180206-onkivuleti-allapotban-unnepelt-varga-miklos-es-csaladja-sztarban-sztar-1-kicsi.htmlRettentő büszke lehet gyermekeire Varga Miklós, hiszen lánya után a fia is megnyerte a Szárban sztár +1 kicsi című műsort. A család örömkönnyekben tört ki az eredményhirdetés után. TV + SztárokOrigoSmink nélkül mutatta meg az arcát Dobó Kata - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-smink-nelkul-mutatta-meg-az-arcat-dobo-kata-foto.htmlSmink nélküli fotót osztott meg magáról Dobó Kata, követői máris elhalmozták lájkokkal. TV + SztárokOrigoÁrpa Attila elvesztette kollégáját és barátját: ehunyt Kiss Józsefhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-arpa-attila-elvesztette-kollegajat-es-baratjat.htmlÁrpa Attila közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt: meghalt barátja és kollégája. TV + Sztárok--Magányáról írt dalt MC Hawer - a randioldalakon sem talált társathttp://www.life.hu/sztarok/20180206-maganyarol-irt-dalt-mc-hawer-a-randioldalakon-sem-talalt-tarsat.htmlAz egyéjszakás kalandokból elege van, már a randioldalak sem hozzák meg a sikert Koczka Gézának, azaz MC Hawernek. Elkeseredettségének dalban adott hangot. TV + Sztárok--Újabb sztárfellépőt jelentett be az EFOTT: Jessie J is felléphttp://www.life.hu/sztarok/20180206-ujabb-sztarfellepot-jelentett-be-az-efott-jessie-j-is-fellep.htmlA magyar közönség először találkozhat Jessie J énekesnővel itthon: ő lesz az EFOTT egyik sztárfellépője. TV + Sztárok--Durva videóban szerepel Natalie Portman, így még biztosan nem láttadhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-durva-videoban-szerepel-natalie-portman-igy-meg-biztosan-nem-lattad.htmlSzürreális videót jelentetett meg a napokban Natalie Portman: a gyönyörű színésznő káromkodva rappel, de nem először teszi mindezt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.