Megmutatta bomba testét Péterfy Bori, 48 évesen is nagyon dögös

Thaiföld szexi Péterfy Bori bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thaiföldre menekült a hideg télből Péterfy Bori, aki bikinis fotókat is megosztott magáról a közösségi oldalán.

Bombaformában van a 48 éves Péterfy Bori, aki thaiföldi nyaralásán mutatta meg tökéletes testét. Nagyon irigyeljük, hiszen csodás helyen jár és az idő is igazán jó. Az utazásra egy fekete bikinit vitt magával, ami nagyon jól áll neki. Legfrissebb fotója ráadásul még vicces is: egy méretes malaccal pózol a tengerparton. Csak annyit írt hozzá: „Kicsimmel a parton". Követői jót nevettek rajta.

Az énekesnő egyébként büszke édesanya, kisfiának, Domának 2011-ben adott életet.

Kicsimmel a parton #dukdik #afternoon #hajamismilyen

Péterfy Bori & Love Band (@peterfybori) által megosztott bejegyzés,

Pataky Attila a földönkívüliek és a szivárványtestűek kapcsolatáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-pataky-attila-a-foldonkivuliek-es-a-szivarvanytestuek-kapcsolatarol-meselt-video.htmlPataky Attila elmesélte, pontosan hány földönkívüli faj él a naprendszerünkben és hogyan veszik fel velük a kapcsolatot a szivárványtestű emberek. TV + Sztárok--Állítják: Gyurta Dániel szakított Cserpes Laurávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-gyurta-daniel-szakitott-cserpes-lauraval.htmlGyurta Dani és Cserpes Laura kapcsolata másfél év után ment tönkre, de egyelőre egyikük sem nyilatkozott a szakításról. A jelek azonban arra utalnak, hogy Gyurta Dani volt az, aki véget vetett a románcnak. TV + Sztárok--Hosszú Katinka egyre aktívabb a közösségi médiában, míg férje rejtőzködikhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-hosszu-katinka-egyre-aktivabb-a-kozossegi-mediaban-mig-ferje-rejtozkodik.htmlShane Tusup egyáltalán nem, míg Hosszú Katinka egyre aktívabb a közösségi médiában. Ez lehet a végleges elengedés jele Katinka részéről? TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo70 évesen térne vissza a képernyőre Rózsa Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-70-evesen-terne-vissza-a-kepernyore-rozsa-gyorgy-musorvezeto.htmlÉpp legújabb könyvén dolgozik Rózsa György, aki nem titkolja, hogy szívesen visszatérne a tévéképernyőre. TV + Sztárok--Dér Heni abszolút bűnnek tartja a szeretőségethttp://www.life.hu/sztarok/20180207-der-heni-abszolut-bunnek-tartja-a-szeretoseget-micsoda-nok.htmlBűnnek tartja a szeretőséget Déri Heni. Ezt a véleményét Várkonyi Andrea műsorában osztotta meg a nőzőkkel. TV + Sztárok--Marsi Anikó a jövőjéről és a Tényekről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-marsi-aniko-a-jovojerol-es-a-tenyekrol-beszelt.htmlNemsokára két éve, hogy Marsi Anikó több mint 8 év kihagyás után visszatért a képernyőre: a TV2 műsorvezetője lett. Most elárulta, mik a tervei a jövőre nézve, és, hogy miként érzi magát a csatornánál. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.