Úgy tűnik, Camilla hercegné korábbi házasságából született lánya, Laura Lopes is ott lesz Harry herceg és Meghan Markle májusi esküvőjén.

Május 19-én tartják Meghan Markle és Harry herceg esküvőjét, amit az egész világ nagyon vár. A pár már az esküvői meghívókat is kiküldte, és úgy tűnik, olyan is kapott meghívót, akire nem is számítottunk. A meghívottak listáján szerepel ugyanis Laura Lopes, Vilmos és Harry herceg féltestvére, Camilla hercegné lánya is.

A 40 éves Laura Camilla első házasságából született, édesapja az egykori katona, Andrew Parker Bowles. Férjhez 2006-ban ment egy korábbi Calvin Klein modellhez, Harry Lopeshez.

Ritkán lehet őt látni, kerüli a rivaldafényt, de néhány hivatalos eseményen azért feltűnik. A háromgyermekes édesanya korábban részt vett édesanyja és Károly herceg esküvőjén, valamint Katalin és Vilmos lagziján is. Úgy tűnik, májusban újra láthatják őt a királyi család rajongói, ugyanis meghívást kapott Harry hercegék nagy napjára is – írja a DailyStar.

Laura tehát szerencsésnek mondhatja magát, nem úgy, mint Meghan Markle féltestvére, Tom, aki szinte biztosan lemarad az esküvőről.

Camilla hercegné lánya, Laura Lopes is részt vehet a májusi esküvőnForrás: Getty Images/2016 Getty Images/Chris Jackson