Így néz ki most az Amerikai pite Nadiája, azaz Shannon Elizabeth: fotó

Forrás: AFP -
Nadja Amerikai pite
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Amerikai pite nem lenne az igazi Nadia nélkül. Híressé tette a szerep, de igazán nagy karrert nem hozott a számára. Így néz ki most Shannon Elizabeth. 

Nagyon sok férfi érzett együtt Jimmel, amikor nem bírt magával Nadia közelében. Az Amerikai pite hírhedt jelenete egy csapásra minden férfi vágyálmává tette a szexi oroszt alakító színésznőt, azaz Shannon Elizabeth-et. Hiába volt azonban nagy sikere, túl nagy karriert ennek ellenére sem futott be.

Shannon Elizabeth Nadjaként Forrás: AFP

Bár még szerepelt egy-két filmben, 2016 óta egyáltalán nem dolgozik színésznőként. Dél-Afrikába költözött, és a jótékonysági munkáira koncentrál amellett, hogy különböző celebrendezvényeken vesz részt és szerepel a Celebrity Big Brotherben. Azt azonban meg kell hagyni, hogy a 44 éves színésznő még mindig egy valóságos bombázó: annak ellenére, hogy nem futott be fényes karriert, nem hanyagolta el magát.

SHANNON ELIZABETH [OFFICIAL] (@shannonelizabeth) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.