A Fókusznak nyilatkozott Ásós Attila Pacsirta, akit azzal vádoltak meg egykori barátnői, hogy sok pénzt és értékes ajándékokat csalt ki tőlük.

Vádlói szerint a férfi százezrekkel tartozik nekik, hol gyerektartásra kért kölcsön, hol az autójának javítására. A zenész most elmondta, hogy mi igaz a történetből, és hogy hogyan élte meg az elmúlt időszakot. Attila teljesen megdöbbent azon, hogy vádlói egyből a televízión keresztül követelték vissza vagyonukat, holott őt kellett volna eőször megkeresniük.


"Bármennyire ki voltam takarva a riportokban, nagyon sokan felismertek. Muszáj volt, hogy az embereknek elmondjam az én verziómat úgymond, ami számomra az igazság. Azóta már a sértett felek is belátták, hogy igazából ez az igazság. Mind a kettőjükkel aláírtam a tartozásról a szerződést, úgyhogy elmondtam azt, hogy nem gondolom ezt jogosnak. Viszont nem fogok egy polgári perbe se belemenni. Elismertem, és ugye azóta már nyilatkozatokban viszontláttam, hogy elmondták, hogy jó persze, így van, akkor beláttam, tartozok, fizessem ki és kész, ennyi"
- mondta a zenész, aki nem hagyta, hogy összetörje ez a történet. Azt mondja, nincs az a savanyú citrom, amiből ne lehetne limonádét csinálni.